מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות משטח וגינאליאנונימית24/01/2011
שלום רב.
עקב צריבה בעת מתן שתן והפרשות מרובות עשיתי בדיקת שתן ותרבית וכן משטח וגינלי (עצמי לא ע"י רופא). תוצאות בדיקת השתן והתרבית יצאו תקינות. המשטח הצביע על פטריה והרופאה הפנתה אותי לרופאת נשים ללא הסבר וללא שום מרשם לטיפול לפחות זמני. יש לי תור לרופא נשים רק בחמישי, אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר על התוצאות הללו:
Epithelial cells בודדים
Fungus Candida glabrata
WBCs +
Microscopic examination מעט ספורות של פטריות
Trichomonas לא נמצאו
Gram Stain normal
לפי מאמרים שקראתי באינטרנט ניתן לטפל בסוג זה של פטריה באמצעות כדור אותו שותים פעם אחת, לא זוכרת את השם פרו... (משהו) 170 מ"ג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה...
אנונימית24/01/2011כאשר ניסיתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי היו לי כאבים חזקים בעת החדירה. אומנם אני בתולה אבל לדעתי אין זה אמור לכאוב בצורה כזאת, אפשר לומר אפילו שורף. ניסינו לפחות פעמיים במועדים שונים ולא יכולתי לעשות זאת. האם יש קשר בין זה לבין הפטריה? אני נוטלת גלולות דיאנה. (למרות ההפרשות המרובות, בזמן שניסינו לשכב הרגשתי שאני מתייבשת וייחסתי לכך את הכאבים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות משטח וגינאלי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/01/2011אנו לא מטפלים באמצעות האינטרנט, תפני לרופא שלך ותקבלי טיפול מתאים. באום כללי C.Glabrata לא מגיבה לטיפולים אנטי-פטרייתיים שגרתיים, אך ישנם תרופות אשר יכולות לפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ביקשתי טיפול-נא התייחסותכם
אנונימית25/01/2011יש לי תור לרופא נשים ביום חמישי.
ביקשתי בסך הכל הסבר כללי על התוצאות שיצאו לי מה זה אומר. בוודאי שאפנה לרופא.
מלבד פטריה יצא לי + בכדוריות דם בשתן... לכן הלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?