תוצאות משטח וגינאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות משטח וגינאלי
    אנונימית
    24/01/2011

שלום רב.

עקב צריבה בעת מתן שתן והפרשות מרובות עשיתי בדיקת שתן ותרבית וכן משטח וגינלי (עצמי לא ע"י רופא). תוצאות בדיקת השתן והתרבית יצאו תקינות. המשטח הצביע על פטריה והרופאה הפנתה אותי לרופאת נשים ללא הסבר וללא שום מרשם לטיפול לפחות זמני. יש לי תור לרופא נשים רק בחמישי, אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר על התוצאות הללו:
    Epithelial cells בודדים
    Fungus Candida glabrata
    WBCs +
    Microscopic examination מעט ספורות של פטריות
    Trichomonas לא נמצאו
    Gram Stain normal

לפי מאמרים שקראתי באינטרנט ניתן לטפל בסוג זה של פטריה באמצעות כדור אותו שותים פעם אחת, לא זוכרת את השם פרו... (משהו) 170 מ"ג?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות משטח וגינאלי

הוספת תגובה

• המשך שאלה...

אנונימית
    24/01/2011

כאשר ניסיתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי היו לי כאבים חזקים בעת החדירה. אומנם אני בתולה אבל לדעתי אין זה אמור לכאוב בצורה כזאת, אפשר לומר אפילו שורף. ניסינו לפחות פעמיים במועדים שונים ולא יכולתי לעשות זאת. האם יש קשר בין זה לבין הפטריה? אני נוטלת גלולות דיאנה. (למרות ההפרשות המרובות, בזמן שניסינו לשכב הרגשתי שאני מתייבשת וייחסתי לכך את הכאבים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות משטח וגינאלי - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/01/2011

אנו לא מטפלים באמצעות האינטרנט, תפני לרופא שלך ותקבלי טיפול מתאים. באום כללי C.Glabrata לא מגיבה לטיפולים אנטי-פטרייתיים שגרתיים, אך ישנם תרופות אשר יכולות לפתור את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ביקשתי טיפול-נא התייחסותכם

אנונימית
    25/01/2011

יש לי תור לרופא נשים ביום חמישי.
    ביקשתי בסך הכל הסבר כללי על התוצאות שיצאו לי מה זה אומר. בוודאי שאפנה לרופא.
    מלבד פטריה יצא לי + בכדוריות דם בשתן... לכן הלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו