שחלות פוליסציטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליסציטיות
    hhh
    25/01/2011

שלום רב!

אני בת 26, כשהתחיל לי המחזור הוא היה 5,6 ימים ולפני 3 שנים הוא התחיל להיות 8 ימים לפני 8 חודשים לקחתי פוסטינור היה לי בלאגן יותר מחצי שנה ( דימומים שנמשכו יותר מ8 ימים ) פעם אחת באתי למיון נשים בקופ"ח והרופא ראה באולטרסאונד שיש לי שחלות פוליצסטיות אני מודאגת שאני לא מבייצת

האם זה יכול להיות שפתאום ניהיו לי שחלות פוליסטיות או שנולדתי איתן ועכשיו פתאום פרצה התסמונת?

אני יודעת ורוצה ללכת לרופאת נשים לעשות אולטרסאונד לבדוק שוב את השחלות וכן לבדוק אם יש לי ביוץ האם היא יכולה לבדוק אם יש לי ביוץ באולטרסאונד ?

אמנם אני לא רוצה להיכנס להריון אבל אני מודאגת לגבי העניין , אשמח אם תתנו לי מענה

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליסציטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליסציטיות - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/01/2011

שלום רב,
    לצערי את מעלה שאלות היפוטטיות ולתת לך תשובה בהתכתבות קצרה זאת דבק בלתי אפשרי במסגרת הפורום. שחלות פוליציסטיות יש 15-20% מאוכלוסית הנשים וזה לא אומר בכלל שלכולם יש בעיות. אי אפשר לומר שבעזרת הבדיקות השונות (אולטרסאונד, ביוץ ...) ניתן בביטחון לסכם שתיכנסי להריון מיד שתרצי. זה לא עובד ככה.
    אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו