ESTRADIOL ועוד כמה בדיקות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ESTRADIOL ועוד כמה בדיקות.
    ליאת
    26/01/2011

שלום
    נשלחתי לבדיקות דם הורמונליות בשל בעיות במחזור (דימום מחזורי שמתחיל ומסתיים עם הפרשה חומה עם פירורים, דימום בין וסתי, וסת לא סדירה). הייתי אמורה לקבל מחזור ב- 25.01.2011. באותו יום הייתה לי טיפה, שתיים של דם ובמשך כל היום לא היה דימום בכלל, וכן גם היום (27.1.2011) לא היה שום דימום. אציין כי אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 5 חודשים.
    את בדיקת הדם עשיתי 16 יום לאחר תחילת המחזור הקודם (שהתחיל כהפרשה חומה עם פירורים ולאחר יומיים התפתח לדימום ולאחר מספר ימים שוב חזר להפרשה חומה עם פירורים) בין התוצאות שקיבלתי:
    OH-PROGESTERONE-17: 7.7 nmol/l
    LH: 5.3 IU/L
    FSH: 1.9 IU/L
    ESTRADIOL E-2: 595.0 pmol/L

אודה לך מאד על קבלת הסבר לטווחים אלו. האם הם תקינים או לא, במיוחד לגבי האסטרדיול שכן קראתי באינטרנט שהטווח הגבוה הוא 400 ושטווח מעל זה יכול להעיד על גידול בשחלה ועכשיו אני עוד יותר מוטרדת.
    אציין כי אני בת 34, אם לבן שנה, הריון ראשון נקלט בפעם הראשונה שניסינו. הבעיות במחזור התחילו רק לפני 3 חודשים, עד אז היה לי מחזור נורמלי לחלוטין, כל 28 יום ולפעמים פלוס מינוס יום יומיים.
    תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ESTRADIOL ועוד כמה בדיקות.

הוספת תגובה

• ESTRADIOL ועוד כמה בדיקות. - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    26/01/2011

אנחנו לא מפענחים בדיקות מעבדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו