לקיחת פוסטינור בהפרש של יומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת פוסטינור בהפרש של יומיים
    אלי
    27/01/2011

שלום ותודה מראש לעוזר/ים.

חברה שלי סיימה מחזור ולאחר יומיים כשקיימנו יחסי מין נקרע הקונדום ולקחנו פוסטינור כעבור עשר שעות.

לאחר יומיים/שלוש לא זוכר במדוייק נקרע שוב הקונדום במהלך קיום היחסים וכעבור כמה שעות שוב לקחנו פוסטינור.

לאחר יומיים חברה שלי הרגישה כאבים כמו מחזור והתחלת דימום לטענתה הדומה לזה שקיים במחזור.

האם יש חשש להריון? או שזה תופעות הלוואי של 2 טבליות פוסטינור בהפרש של יומיים/שלוש?

מה הפיתרון? מה יש לעשות על מנת להסיר דאגה בקשר לסיטואציה.

תודה רבה לעוזר/ים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה

אלי
    29/01/2011

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנה
    30/01/2011

אלי שלום. אני לא רופאה אך עברתי חוויה דומה בעבר ואני קודם אתחיל ואומר שאין סיבה לדאגה אלו הן תופעות של לקיחת פוסטינור, דימום, כאבי מחזור הכל יכול להיות אחרי נטילת הכדור הזה במיוחד שהיא לקחה שניים בהפרש מצומצם. הוסיף ואומר שכדאי שתחשבו על אמצעי הגנה אחר או נוסף פוסטינור הוא כדור הורמונלי מאוד שיכול ליצור בעתיד בעיות במחזור החודשי ובכלל שינויי מצב רוח ועוד לא מעט תופעות. פוסטינור אינו תחליף לאמצעי מניעה. הוא לא בריא לאישה!!! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלי
    31/01/2011

שלום ותודה רבה על המענה!

וכן את צודקת בחלק מדברייך ששמתי לב אליהם בימים האחרונים.
    בהחלט אנחנו החלטנו לפנות לרופא נשים בשביל גלולות.

לא שתכננו ובנינו על הפוסטינור, זה פשוט יצא ככה ללא כל כוונה.

שוב, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת פוסטינור בהפרש של יומיים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2011

לא מעיד על הריון אלא הדימום בעקבות פוסטינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו