דחוף ביותר..!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר..!!!
    נטלי
    28/01/2011

שלום רב.
    אני חייבת עזרה ועוד היום בבקשה!!!!
    המחזור האחרון שקיבלתי היה לפני כשבוע וחצי (17-20.01). ב-22.01 לחודש קרה לי מין לא מוגן וכבר למחרת (23.01) לקחתח גלולת "יום שאחרי". הייתי אצל רופאת נשים וביקשתי מרשם לגלולות נגד הריון שכמובן אני אמורה להתחיל לקחת עם תחילת מחזור הבא שלפי הגיון אמור להתחיל בעוד כשבועיים. היום התחיל לי דימום שאין לי מושג ממה הוא נובע, אולי בגלל פוסטינור? השאלה שלי האם אני יכולה להתייחס לדימום הזה כתחילת מחזור ועוד היום להתחיל לקחת גלולות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר..!!!

הוספת תגובה

• דחוף ביותר..!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/01/2011

הדימום החריג קורה בגלל הפוסטינור
    התחילי את הגלולות אבל הוסיפי עוד אמצעי מניעה בשבוןעיים הקרובים. יכול להיות בלגן בדימומים בחודש הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר..!!! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/01/2011

את יכולה להתחיל את הגלולות ,אך לא בטוח האם תהיה מוגנת בחודש הראשון.. יותר טוב להמתין למחזור פיזיולוגי. הדימום הנכחי קשור לפוסטינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו