כאבים שלאחר הפסקת הריון תרופתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שלאחר הפסקת הריון תרופתית
    mimi
    28/01/2011

שלום אני בת 27 לפני שבועיים עברתי הפסקת הריון תרופתית, הדמם ופליטת החומר ההריוני קרו בבית 24 שעות לאחר הכדור הראשון, יום לאחר מכן כאבים חזקים מאוד בעקבותם הלכתי לרופא ששחרר משהו מצוואר הרחם. אחרי יום לקחתי את הכדור השני והכאבים היו סבירים ולא היה דימום חזק, מאז היה דימום קל עד שפסק והתחלף בהפרשה חומה רירית לפני יומים חזרתי בעקבות כאבים והרופא אמר שזה נורמאלי ושלח לאולטראסאונד אולטראסאונד הראה שאין נוזלים ברחם ואין שק הריון,
    אבל לא הספקתי לחזור עם הבדיקה לרופא. מאז אתמול בערב התחזק הכאב ושוב פעם יש דם גם סמיך וגם נוזלי זה לא הרבה מאוד אבל התחזק משמעותית לאחר כשבוע ללא דם בכלל וכנל לגבי הכאב הוא לא חזק מאוד אבל כמו כאבי מחזור ללא הפסקה בטן תחתונה וגב תחתון ניסיתי לתקשר עם מספר רופאים ואני מרגישה שאף אחד לא מספר לי על התהליך בשלמותו למה עלי לצפות ומה בעצם קורה עכשיו בגוף שלי
    בנוסף לא קיבלתי הוראות התנהגות כלשהן ולאחר שחקרתי הורו לי לא לקיים יחסי מין
    רופא אחד אמר במשך 3 שבועות ואחד במשך שבוע אני בנתיים לא מקיימת יחסים אבל רוצה לעשות מה עוד ניתן לעשות כדי להגיע להחלמה מהירה ובטוחה וגם האם המצב שתיארתי נורמאלי ושוב למה עלי לצפות ? בנוסף רציתי לדעת כמה זמן בדרך כלל לוקח עד לקבלת המחזור החודשי הבא והאם יש סיכון כלשהו לפוריות תודה וסליחה על המכתב הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים שלאחר הפסקת הריון תרופתית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/01/2011

אי אפשר לתת לך תשובה מבלי לבדוק. אם הכאבים או הדימום מתגברים פני לבדיקה במיון
    דימום אחרי הפלה יכול להמשך כשבוע שבועיים. יש להמנע מקיום יחסי מין עד להפסקת הדימום בתנאי שאת לוקחת אמצעי מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו