דלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן
    רחלי
    28/01/2011

שלום ד"ר רציתי לשאול מה הסיכוי לפתח דלקת בשתן אם קרה שהייתה לי יציאה ניגבתי ובטעות כאשר ניגבתי מלפנים הייתה חתיכה של צואה בנייר..בעבר הייתה לי דלקת בשתן ואני מפחדת מאוד שזה יקרה שוב,האם יש סיכוי גדול שזה יקרה בגלל המקרה הזה? כי הבנתי שחיידקים שנמצאים בצואה ונכנסים לנרתיק או לפתח השתן עלולים לגרום לדלקת.מודגאת מאוד בינתיים עברו 15 שעות ואני מרגישה בסדר. תוך כמה זמן אפשר בכלל לפתח דלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן

הוספת תגובה

• דלקת בשתן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/01/2011

תמיד צריך לזכור שבניגוב של אברי המין התנועה צריכה להיות מקדימה אחורה ולא להפך
    בינתיים שתי הרבה ובלעי כמוסות של חמוציות כדי להחמיץ את השתן ולשפר את העמידות שלו לחיידקים ונקווה לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחלי

רחלי
    30/01/2011

אני תמיד מנגבת כמו שתיארת אין לי מושג איך זה קרה בגלל זה כל כך נלחצתי. עברו שלושה ימים ועד עכשיו אני מרגישה בסדר,לקחתי פעמיים ביום חמוציות ופרוביוטיקה שאני בדרך כלל לוקחת גם באופן קבוע. האם הסכנה חלפה או שדלקת יכולה להתפתח גם אחרי שבוע שבועיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחלי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2011

המשיכי את כל הטיפול עוד שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו