דחוף!! להמשיך גלולות אחרי פוסטינור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!! להמשיך גלולות אחרי פוסטינור?
    אנונימית
    29/01/2011

שלום רב,
    ביום חמישי שכחתי לקחת גלולה (15 במספר). בשישי קיימתי יחסי מין, ובערב נזכרתי שלא לקחתי גלולה. בעשר וחצי בערב לקחתי פוסטינור, וגם את הגלולה של יום שישי (גלולה 16).
    כלומר - דילגתי על גלולה אחת בחפיסה, והמשכתי כרגיל.
    אני נוטלת גלולה כל יום בתשע-תשעוחצי בערב.

השאלה שלי היא: האם להמשיך לקחת גלולות עד סוף החבילה (נשארו לי נכון לעכשיו עוד 6 גלולות), ואז לעשות שבעה ימי הפסקה ולהמשיך אחכ כרגיל? האם בחודש הבא, בחפיסה הבאה של הגלולה, קיום יחסי מין יהיו בטוחים או שצריך להשתמש גם בקונדום?

או שאין צורך ליטול יותר גלולות עד המחזור, ואז ביוםהראשון של המחזור להתחיל חפיסה חדשה, ובחודש שלאחר מכן להמשיך כרגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

אנונימית
    30/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!! להמשיך גלולות אחרי פוסטינור? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2011

המשיכי את הגלולות כרגיל עשי הפסקה במועדה והתחילי חפיסה חדשה. הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו