מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלה לחוצהכלה31/01/2011
שלום
אני מתחתנת ב12/04/11 ובדרך כלל אני מקבלת מחזור ב-7 או 8 לחודש
כך שיוצא שבלי כל שינוי אני אמורה להיות במחזור בחתונה
אני אוסיף כי אני בחורה דתייה ולנושא זה יש חשיבות רבה כיוון שזהו הלילה הראשון בו נשכב.
ניסיתי לקבוע תור לרופאת נשים על מנת לקבל גלולות ויש רק בשבוע הבא כשאהיה במחזור.
יש לי שתי שאלות:
1. האם יש בעיה להגיע לרופאה לקבל גלולות כאשר אני במחזור?
2. הכי חשוב- האם הגלולות יעזרו לי למנוע מצב בו אהיה במחזור סמוך לחתונה למרות שלא נשאר זמן רב?( המחזור הבא שלי הוא כשאהיה אצל הרופאה, אח"כ מחזור נוסף אחריו זה כבר בחתונה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וחתונה
תמר31/01/2011שלום כלה לחוצה,
קודם כל מזל טוב!
אני הייתי בדיוק במצבך, גם רציתי לסדר את המחזור לפני החתונה, גם היה לי קשה למצוא תור לרופאת נשים...
לגבי התחלת נטילת הגלולות- מתחילים ביום הראשון של המחזור, לי רופאת הנשים אמרה שאפשר גם ביום השני של המחזור. אז אם התור שלך הוא בתחילת המחזור זה בסדר גמור.
אחרי שאת מתחילה לקחת את יכולה לשחק מתי יהיה לך המחזור, אפילו מהחפיסה הראשונה. את יכולה לתכנן לקבל את המחזור כמה ימים אחרי החתונה ואז זה מתחבר לך עם הזמן שבכל מקרה נפרדים אחרי הפעם הראשונה. רק קחי בחשבון מניסיון שלי ושל חברות שזה לא תמיד הולך בפעם הראשונה, וגם לא תמיד בשניה ולכן כדאי להשאיר חלון זמן קצת אחרי החתונה ולא לבנות על הניסיון הראשון שילך ואז להתאכזב שנפרדים.
לפי התיאור שלך זה נשמע שזה יוצא לך טוב כי תוכלי כבר לעבור לחפיסה שניה. בחפיסה הראשונה לפעמים יש החתמות שזה לא כל כך אידיאלי למי שרוצה לשמור.
ובקיצור, מקווה שעזרתי והמון מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?