כלימדיה????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלימדיה????
    לילך
    03/02/2011

שלום רב!
    לפני כשלושה וחצי חודשים היה לי דלקת באבר המין טופלתי בנרות אנטיביטיים ומשחה מקומית הייתה הקלה משמעותית כשבועיים לאחר מכן שמתי התקן מירנה ואחרי חודש התחיל לי ריח רע מאוד ולכן הרופא נתן לי שוב נרות אנטיביוטיים ומאז כבר חודש הכל בסדר.
    בעלי אובחן אתמול כסובל כנראה מכלימדיה וקיבל מהרופא טיפול בדוקסיציקלין ןהרופא טען שעלי לקבל גם טיפול.
    שאלתי היא האם יש אפשרות שכבר לפני 3 וחצי חודשים זו הייתה בעצם כלימדיה והטיפול לא עזר? ושאלה נוספת שמטרידה אותי מאוד איך יכול להיות שאני מקיימת יחסים רק עם בעלי ומעולם לא שכבתי עם אף גבר אחר שנדבקתי במחלת מין? הרי לפי הזמנים אני הראשונה שהתחלתי את התסמינים ולכן אני הדבקתי את בעלי
    האם יש דרכים נוספות להדבק בכילמדיה ללא מגע מיני?
    תודה מראש המוטרדת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלימדיה????

הוספת תגובה

• כלימדיה???? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/02/2011

קלמידיה הינו חיידק שעובר בדרך כלל ביחסי מין אבל לא רק. לא נראה לי שמה שהיה לך לפני חודש הינו קלמידיה שכן זהום בקלמידיה לא מאופין בריח רע מהנרתיק. ברב המקרים אצל נשים הוא א תסמיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו