אמא- סיכוי להריון והגלולה פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא- סיכוי להריון והגלולה פוסטינור
    הילי
    05/02/2011

היי,

אני נשואה ואמא לבן בן שנה ו-10.
    לאחר ההריון לא התחלתי להשתמש באמצעי מניעה קבועים (התקן וכו) בעלי ואני נזהרים או משתמשים בקונדום.
    אנחנו בעקרון לא נתכננים עוד ילד. היום פחות נזהרנו (לא היתה שפיכה בפנים אבל היה מאוד קרוב- ולאחר מכן היו יחסי מין עם קונדום). לפי החשובים אני צריכה להיות מחר בביוץ- אך יש מצב שהרגשתי אותו אתמול.

אני יודעת שאם מקיימים לאחר הביוץ- פחות סיכוי אבל יום לפני זה דיי מגביר הסיכוי..

שאלתי- אני מתלבטת אם לקחת את הגלוגלה של היום לאחר מכן. אני יודעת שהיא קצת משבשת את ההורמונים, ויש לי תת פעילות בלוטת התריס (לוקחת אלטרוקסין)- ובקיצור- לא מתלהבת לקחת הכדור.
    לפי מה שכתבתי.. האם כדי לקחת הסיכוי שלא נכנסתי להריון?- כמובן שאם אכנס להריון זה לא יהיה אסון- אבל מעדיפה שלא. אשמח גם לשמוע חוות דעת על הגלולה פוסטינור.
    (יש לציין שההריון הראשון היה ספונטני- לאחר קיום יחסים מלאים עם שפיכה)

אשמח מאוד לשמוע עצתכם בהקדם כדי שיהיה רלוונטי :-)
    תודה,
    הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא- סיכוי להריון והגלולה פוסטינור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2011

אם היתה שפיכה בפתח הנרתיק יש חשש להריון וכדאי לקחת פוסטינור. הוא לא משפיע על בלוטת התריס אלא יכול לגרום לשבושי מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לקחתי לא מזמן גלולה ליום המחרת

אמירה
    06/02/2011

אני לקחתי לא מזמן גלולה ליום המחרת בשם נורלבו, יש נראה לי אפילו באנר של זה באתר.
    בכל מקרה, אני במקומך גם הייתי נעזרת בגלולה כזו -בגלל הסיכוי להיכנס להריון.
    לגבי ההורמונים את כולה לוקחת גלולה אחת, זה לא שעכשיו כל שבוע את לוקחת גלולה כזו קבוע.
    אז בקטנה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו