מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמונט- דימוםרוית07/02/2011
כיון שיש לי כאבי מחזור חזקים ודימום רציני אבל סדיר לחלוטין.
פניתי לגניקולוג וביקשתי ממנו לקחת גלולות כיון ששמעתי שזה עוזר לתסמינים הללו של הוסת.
אני לא מקיימת יחסי מין מלאים מטעמי דת (אינני נשואה) ולכן אני וחבר שלי עושים רק סקס יבש ולכן אין שום מגע ישיר בין האיברים.
לפני שבועיים קיבלתי מחזור (יום אחרי המועד שהייתי אמורה לקבל בו)
ולכן כפי שהרופא אמר, התחלתי לקחת את הגלולות (הרמונט) כל יום. הבעיה היא שאני עדיין מדממת (כבר עברו כמעט שבועיים מיום קבלת המחזור)- זה כבר לא ממש זרם של מחזור אבל עדיין דימום.
התקשרתי הבוקר לרופא (כי חשבתי שאולי אני צריכה להחליף גלולה) אבל הוא אמר לי לעשות בדיקת הריון (!!!) לא הבנתי למה, הרי אני לא מקיימת יחסי מין מלאים וגם קיבלתי מחור לפני שבועיים במועד- פשוט הדימום לא נפסק. הוא אמר שבתחילת הריון יש דימום ולכן קודם כל הוא רוצה לשלול הריון ואם יתברר בערכה ביתית שזה שלילי- שאני אמשיך לקחת את הגולות כי זו אולי תופעת לואי.
אז הלכתי וקניתי ערכה- ואני מבינה לפי ההוראות שאני צריכה לעשות אותה מחר בבוקר (כי השתן של הבוקר הכי טוב לבדיקה).
אני ממש לחוצה. לא מבינה למה אני צריכה לעשות את הבדיקה.
הרי קיבלתי מחזור לפני שבועיים. ואני ממשיכה לדמם- אולי בגלל הגלולה.
בבקשה תעזרו לי.
אני כמובן אעשה את הבדיקה מחר
אבל רציתי לדעת אם זו תופעת לוואי רגילה לגלולות
אני פשוט ממש לא מבינה את הרופא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק הבהרה
רוית07/02/2011רק רציתי להבהיר,
שבימים הראשונים הדימום היה ממש של מחזור- דם טרי ורירית הרחם
ולאחר 7 ימים בערך זה כתמי דם חלקם חומים וחלקם אדומים כמו דם טרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)