הרמונט- דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמונט- דימום
    רוית
    07/02/2011

כיון שיש לי כאבי מחזור חזקים ודימום רציני אבל סדיר לחלוטין.
    פניתי לגניקולוג וביקשתי ממנו לקחת גלולות כיון ששמעתי שזה עוזר לתסמינים הללו של הוסת.
    אני לא מקיימת יחסי מין מלאים מטעמי דת (אינני נשואה) ולכן אני וחבר שלי עושים רק סקס יבש ולכן אין שום מגע ישיר בין האיברים.
    לפני שבועיים קיבלתי מחזור (יום אחרי המועד שהייתי אמורה לקבל בו)
    ולכן כפי שהרופא אמר, התחלתי לקחת את הגלולות (הרמונט) כל יום. הבעיה היא שאני עדיין מדממת (כבר עברו כמעט שבועיים מיום קבלת המחזור)- זה כבר לא ממש זרם של מחזור אבל עדיין דימום.
    התקשרתי הבוקר לרופא (כי חשבתי שאולי אני צריכה להחליף גלולה) אבל הוא אמר לי לעשות בדיקת הריון (!!!) לא הבנתי למה, הרי אני לא מקיימת יחסי מין מלאים וגם קיבלתי מחור לפני שבועיים במועד- פשוט הדימום לא נפסק. הוא אמר שבתחילת הריון יש דימום ולכן קודם כל הוא רוצה לשלול הריון ואם יתברר בערכה ביתית שזה שלילי- שאני אמשיך לקחת את הגולות כי זו אולי תופעת לואי.
    אז הלכתי וקניתי ערכה- ואני מבינה לפי ההוראות שאני צריכה לעשות אותה מחר בבוקר (כי השתן של הבוקר הכי טוב לבדיקה).
    אני ממש לחוצה. לא מבינה למה אני צריכה לעשות את הבדיקה.
    הרי קיבלתי מחזור לפני שבועיים. ואני ממשיכה לדמם- אולי בגלל הגלולה.
    בבקשה תעזרו לי.
    אני כמובן אעשה את הבדיקה מחר
    אבל רציתי לדעת אם זו תופעת לוואי רגילה לגלולות
    אני פשוט ממש לא מבינה את הרופא.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמונט- דימום

הוספת תגובה

• רק הבהרה

רוית
    07/02/2011

רק רציתי להבהיר,
    שבימים הראשונים הדימום היה ממש של מחזור- דם טרי ורירית הרחם
    ולאחר 7 ימים בערך זה כתמי דם חלקם חומים וחלקם אדומים כמו דם טרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו