צריכה עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה!
    רותם
    09/02/2011

התחלתי לפני כשבוע את החבילה הרביעית של גלולות מסוג 'פמינט'.
    בחודש הראשון והשני הופיעו תופעות לוואי של דימומים במשך כמה ימים ממש כמו "הוסת החודשית" הבנתי שזה תופעת לוואי לא נדירה בחודשים הראשונים.
    במהלך לקיחת החבילה השלישית לא היו שוב את אותם הדימומים וחשבתי כי הכל יסתדר.
    אתמול ראיתי שוב שהתופעה חוזרת על עצמה שוב כאשר אני בחפיסה הרביעית כבר.
    מה עושים? זה מסוכן? החלו לי שם גירודים ממש מעיקים. (יש לציין שהמון פעמים לפני קבלת המחזור ואחרי אני נתקפת בגירודים באיזור זה) מה זה יכול להיות?
    אני חיילת ולוקח לי המון זמן לקבוע תור לרופאת נשים אשמח אם תוכל לעזור לי לבנתיים.

תודהר רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה!

הוספת תגובה

• יש לציין

רותם
    09/02/2011

יש לציין כי בשבוע האחרון הייתי מאד חולה. אני נוטלת אנטיביוטיקה ועוד כמה כדורים לשיעול, ליחה וכו'..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/02/2011

יכול להיות שבגלל האנטיביוטיקה התפתחה לך פטריה. שימי משחת אגיסטן בינתיים. אנטיביוטיקה יכולה להוריד את ספיגת הגלולות ולכן להופעת דימומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו