תופעות לאחר התקנת מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לאחר התקנת מירנה
    אנה
    10/02/2011

שלום. לפני כחודש וחצי שמו לי התקן מירנה. ההתקנה עברה חלק ולא סבלתי משום כאבים או דימומים מיוחדים לאחריה -אולי דימום מועט יום אחד. יש לציין כי לפני ההתקנה הנקתי שנה ו-4 חודשים ורק במהלך החודשיים האחרונים להנקה הופיעו מדי פעם דימומים לא סדירים של יום-יומיים / הפרשות וזה נחשב בסדר כי המשכתי להניק ונטלתי גלולות סרזט. חשוב לציין כי לפנ ההריון עם גלולות נגד הריון היה לי מחזור מדויק אחת ל-28 יום למשך ארבעה ימים וזהו. מאז ששמתי התקן יש לי מעין הפרשה יומיומית ולא נעימה מהנרתיק וגם מדי שבועיים דימום חלש מאוד למספר ימים (מס' שעות ביום מעט דימום ואז חצי יממה רק הפרשות.) זה פוגע לי בחיי היומיום וגם בחיי המין. האם זה אמור להימשך כך או שאמור להסתדר לקבלת מחזור תקין ? שמתי התקן כדי להקל להפחית כמויות הורמונים בגוף אבל זה מקשה מהרבה בחינות. אשמח לחוות דעת בנושא. אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לאחר התקנת מירנה

הוספת תגובה

• תופעות לאחר התקנת מירנה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    12/02/2011

זה ידוע. הפרשה ווגינאלית לאחר החדרת מירנה עלולה להיות מספר חודשים. פני לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אנה
    13/02/2011

האם הפניה היא לצורך בדיקת מיקום תקין או שיש משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו