מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!מישהי11/02/2011
שלום,
יש לי שאלה. מזה כ4 חודשים אני מרגישה גרד עם הפרשות בנרתיק.
הייתי אצל רופא נשים שאמר שזו כנראה פטריה ונתן לי פלוקנול 3 כדורים ומשחה הידרו אגיסטן. הטיפול לא עזר וכשחזרתי אליו קיבלתי משחה אחרת קומאגיס. שוב הטיפול לא עזר. הוא שלח אותי לכמה בדיקות (2 תרביות שנלקחו+ בדיקת שתן) וכולן יצאו תקינות.
השבוע כשהגעתי להתלונן שעדיין מגרד לי ומציק ויש הפרשות, הרופא היה די אובד עצות ונתן לי שוב פעם פלוקנול 2 כדורים (את הקודמים קיבלתי לפני 4 חודשים) ואמר שאולי הפעם זה יעזור.
משלשום אני חשה החמרה במצב. ממש מגרד לי ומציק (עד לרמה שמציק לי כשאני הולכת).
אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות. הביקור הבא לרופא נשים נקבע לי לעוד חודש וחצי ואני לא יודעת אם אצליח לחכות כ"כ הרבה זמן.
אני גם מרגישה שלרופא אין ממש מושג מה קורה ואיך לעזור לי (כששאלתי אותו בביקור השבוע אם נעשה עוד בדיקות אז הוא אמר שאין בדיקות נוספות ועשינו כבר די והותר בדיקות).
לא ברור לי כ"כ מה עושים במצב כזה? למי פונים? ואיך אני נפטרת מהבעיה הזו?
חשוב לי לציין שאני בת 23 ובתולה. כמו כן הגרד וההרגשה המציקה לא רציפה (בא והלך כל כמה ימים) אך מלפני יומיים זה ממש נורא ולא עובר.
אודה לתשובתכם!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מישהי11/02/2011שכחתי לציין שהגרד זה בשפתיים החיצוניות וכשהעברתי עליהן את האצבע הרגשתי בליטה (כמו עקיצה קטנה) בצד שמאל של השפה והבליטה הזו מאוד מגרדת.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד''ר יואב פלד12/02/2011ממש אי אפשר לעזור לך ללא בדיקה
וזה גם לא אחראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?