שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    מישהי
    11/02/2011

שלום,
    יש לי שאלה. מזה כ4 חודשים אני מרגישה גרד עם הפרשות בנרתיק.
    הייתי אצל רופא נשים שאמר שזו כנראה פטריה ונתן לי פלוקנול 3 כדורים ומשחה הידרו אגיסטן. הטיפול לא עזר וכשחזרתי אליו קיבלתי משחה אחרת קומאגיס. שוב הטיפול לא עזר. הוא שלח אותי לכמה בדיקות (2 תרביות שנלקחו+ בדיקת שתן) וכולן יצאו תקינות.
    השבוע כשהגעתי להתלונן שעדיין מגרד לי ומציק ויש הפרשות, הרופא היה די אובד עצות ונתן לי שוב פעם פלוקנול 2 כדורים (את הקודמים קיבלתי לפני 4 חודשים) ואמר שאולי הפעם זה יעזור.
    משלשום אני חשה החמרה במצב. ממש מגרד לי ומציק (עד לרמה שמציק לי כשאני הולכת).
    אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות. הביקור הבא לרופא נשים נקבע לי לעוד חודש וחצי ואני לא יודעת אם אצליח לחכות כ"כ הרבה זמן.
    אני גם מרגישה שלרופא אין ממש מושג מה קורה ואיך לעזור לי (כששאלתי אותו בביקור השבוע אם נעשה עוד בדיקות אז הוא אמר שאין בדיקות נוספות ועשינו כבר די והותר בדיקות).
    לא ברור לי כ"כ מה עושים במצב כזה? למי פונים? ואיך אני נפטרת מהבעיה הזו?
    חשוב לי לציין שאני בת 23 ובתולה. כמו כן הגרד וההרגשה המציקה לא רציפה (בא והלך כל כמה ימים) אך מלפני יומיים זה ממש נורא ולא עובר.
    אודה לתשובתכם!
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מישהי
    11/02/2011

שכחתי לציין שהגרד זה בשפתיים החיצוניות וכשהעברתי עליהן את האצבע הרגשתי בליטה (כמו עקיצה קטנה) בצד שמאל של השפה והבליטה הזו מאוד מגרדת.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד''ר יואב פלד
    12/02/2011

ממש אי אפשר לעזור לך ללא בדיקה
    וזה גם לא אחראי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו