מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר ניתוחאורית14/02/2011
שלום, לפני כחצי שנה התגלתה המטומה בגודל של כ- 15 ס"מ בקוטר בבטן שלי לאחר לידה רגילה. נותחתי ואושפזתי כחודש בבי"ח וההמטומה נוקזה פחות או יותר. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש כאבים בצד ימין, באגן ובגב התחתון.
בבדיקת אולטרסאונד הודגם מבנה בממדים 56*32 מ"מ אשר נראה כמבנה מוגדר עם הדיות מעורבת עם חלק נוזלי ותוכן אקוגני והדגמת זרימת דם היקפית במספר מוקדים. לא נראתה שחלה בנפרד. המבנה נראה כממצא שחלתי. את המחזור האחרון קיבלתי ב23.1.11. בדיקות הדם שלי תקינות (המוגלובין 13.1 ותאי דם לבנים ואדומים לפי הנורמה). אין לי חום. לאחר ביקור במיון הועלו האפשרויות כי אולי יש לי PID, המטומה ולבסוף הוחלט כי יתכן ומדובר בגופיף הצהוב המורגי. יצוין כי אני סובלת מכאבים עזים לאורך כל שעות היום ואף קשה לי ללכת. אודה אם תוכל לתת לי הסבר קצר מהו הגופיף הצהוב המורגי והאם הוא באמת יכול להגיע למימדים הנ"ל ועוצמת הכאבים הנ"ל.
תודה מראש, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/02/2011אנחנו לא מפענחים תשובות מעדה ו/או הדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל הסבר מהו גופיף צהב המורגי
אורית14/02/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל הסבר מהו גופיף צהב המורגי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/02/2011ממצא שחלתי פיזיולוגי שנוצר לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?