איחור במחזור ודקירות באיזור הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור ודקירות באיזור הרחם
    נועה
    14/02/2011

שלום רב,
    לפני מעל חודש החלטתי להפסיק גלולות מרסילון ולא להשתמש בגלולות. חייבת להודות שקיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה במהלך החודש הזה אך הוא תמיד גמר בחוץ.אני מודעת לסיכונים שבכך , אך בכל אופן המחזור שלי לא הגיע עדיין. המחזור האחרון שלי הסתיים לפני כחודש שסיימתי חפיסה של מרסילון אחרונה.ומאז לא הופיע. אני מודאגת מאוד. בנוסף, ישנן דקירות שמופיעות לי באיזור הרחם פעם בצד ימין פעם בצד שמאל.ולפני כ3 ימים לאחר קיום יחסי מין היה לי כאב רב באיזור ימין שהקרין למותן ימין ולירך ימין. הייתי צריכה לקחת משכך כאבים כדי שירגע. יום למחרת דקירות שוב בצד ימין כמו כאב ביוץ ולקחתי כדור ועבר. ועד עכשיו אני מרגישה רגישות מן דקירות מציקות ושאני קמה מהר ממצב ישיבה באיזור ימין ושמאל. ובמהלך השבועיים האחרונים בעת קיום יחסי מין אני מרגישה כאילו יש לי חתך כמו שריטה בצד שמאל של הנרתיק בפנים. ושאני מטילה שתן אני גם מרגישה את זה. כאב חד כזה. לציין שהייתי אצל הרופא נשים שלי. הוא לא עשה לי שום בדיקה ושלח אותי לבדיקת דם לאבחון הריון ואולטרסאונד גניקולוגי/מילדותי. אני בלחץ איום. הוא לא אמר לי כלום לא הרגיע אותי לא הסביר(רופא חדש שאני הולכת אליו). הרגשתי כאילו לא אכפת לו ממני. אני כל הזמן מחליפה רופאים כי נדמה שאף אחד לא מוצא לי תשובה לבעיה. מצטערת שזה ארוך ומקווה לתשובה מינימלית שתגרום לי להרגיש שפויה ונורמלית לאור הרגשתי. תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור במחזור ודקירות באיזור הרחם - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    14/02/2011

אנחנו לא יכולים לטפך בך דרך האינטרנט. לכי בבקשה להבדק אצל רופא אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו