דימום עם גלולות - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום עם גלולות - דחוף
    דלית
    15/02/2011

אני נוטלת את הגלולה סרזט מזה חצי שנה. לראשונה, יש לי דימומים קלים כבר במשך 4 ימים ומעין כאבים קלים בבטן התחתונה כמו של מחזור. בעבר קרה שהיה לי דימום למשך יום בערך אך לא כמו עכשיו שזה נמשך מספר ימים. האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי להפסיק את הגלולות הללו? אני חוששת שכשארצה להיכנס להריון בשנית (ילדתי לפני כ-9 חודשים) הגלולות הללו יפגעו לי בפוריות מכיוון שלוקחים אותן ברציפות ולא מקבלים מחזור...
    מה לעשות?? בבקשה - אני בלחץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום עם גלולות - דחוף

הוספת תגובה

• דימום עם גלולות - דחוף - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    15/02/2011

סרזט לא פוגעים בפוריות
    מזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות סרזט

דלית
    15/02/2011

תודה רבה!
    אך רציתי לדעת האם זה תקין שיש לי דימומים כבר מספר ימים?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירה
    16/02/2011

ישנן גלולות שטובות למניעת דימומים בין וויסתיים (פלורט למשל) והן גם מתאימות לנשים נשואות עם ילדים שכרגע לא רוצות להכנס להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו