עזרה דחופה- נטילת גלולות "יסמין"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה- נטילת גלולות "יסמין"
    רויטל
    15/02/2011

ב 16/3 אני מתחתנת וכדי שלא תיהיה חופת "נידה" חלילה, הומלץ לי ע"י רופאת נשים לנטול כדורי יסמין מים קבלת המחזור בחודש פבואר ועד לאחר החתונה ללא הפסקה. רציתי לשאול האם כדורים אלה דוחים את הגעתו של המחזור לגמרי ?? לא קיימת אפשרות שבזמן נטילת הכדורים יתכן דימום ווסתי?.האם כדורי אלה משאירים כתמים ?? כיון שאם כן, זה יכול ליצור בעיה ולגרום לי לא לטבול במקווה עקב הכתמים. הנני בחורהמסורתית דתית ולכן אני שואלת

אני נורא לחוצה ומבולבלת ואשמח לעזרה וסיוע בהסבר מעט על הגלולות הנ"ל ופעילותן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון

רויטל
    15/02/2011

ביום הראשון לקבלת המחזור****

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים?? דחוףףף

רויטל
    16/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2011

רב הסיכוי שלא יהיו דימומים לא סדירים. אך מאחר וזה החודש הראשון לנטילת הגלולות יכול להיות מצב של דימום חריג עד שהגוף מתרגל לגלולות בחודש הראשון.
    לא ניתן לנבא איך את תתנהגי עם הגלולות....
    צודקת רופאת הנשים שלך שלקיחת גלולות ברצף תדחה בעקרון את המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו