עזרה בבחירת סוג הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת סוג הלידה
    עידית
    17/02/2011

ד"ר שלום!

אני בשבוע 30 להריוני יחד עם העוברה שברחמי יש גם ציסטה בשחלה בגודל 6.5/10 ס"מ הריון זה הוא שני, כשבראשון ילדתי בניתוח קיסרי חרום בשל ירידת דופק של בני.
    יחד עם הניתוח הקיסרי של בני הוציאו גם ציסטה דרמואיד בגודל כדור טניס.

לפני 12 שנה עברתי ניתוח לפרסקופיה להוצאת ציסטה מהשחלה בניתוח חירום בשל הסתובבותה סביב השחלה.

ולשאלתי

אני בדילמה רצינית ואינני יודעת באיזה לידה לבחור, לידה רגילה או לידה קיסרית.
    מהסיבה שאינני גניקולוגית אינני יודעת מהם הסיכונים בלידה רגילה לעור עובדות אלו ומהם הסיכונים בניתוח קיסרי כנ"ל. בכדי להגיע להחלטה אני צריכה לשקול את העובדות ואני זקוקה לעזרה בתחום.

בנוסף מדאיג אותי הנושא שאם אלד בלידה רגילה אצטרך שוב בזמן הנקה להגיע לניתוח לפרסקופיה

תודה ומחכה לתשובה בהקדם

עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת סוג הלידה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת סוג הלידה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2011

התיעצי עם רופא הנשים שלך שמכיר את כל ההסטוריה הרפואית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זאת התשובה שחיפשתי!

עידית
    17/02/2011

ליאורה היקרה!

לצערי הרבה הרופא נשים שלי לא עוזר לי בעניין בכלל ולא כן אף עשה הפוך עד לכדי מצב שביקשתי להחליף רופא

מהסיבה שהעניין מאוד מתריד אותי אני מבקשת להתייחס לנתונים שרשמתי קודם ולנסות להוסיף עליהם מהידע שלך על מנת שאוכל לשקול את הנושא באופן מקצועי ונכון

תודה

עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו