מספר שאלות בקשר לבירור גניקולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות בקשר לבירור גניקולוגי
    אילנה
    17/02/2011

שלום.
    אני בת 32, מנסה להרות מזה 5 חודשים.
    במחזור שלפני המחזור האחרון היה לי דימום קל מאוד כשבוע לפני הזמן שציפיתי לקבל וסת. באותו זמן חשבתי ברגע הראשון שמדובר במחזור שהקדים (נדיר אצלי, המחזור סדיר) אך ראיתי שהוא לא מתפתח כפי שאני רגילה במחזור, וחשבתי שאולי מדובר בהשרשה. כ-5 ימים לאחר שהתחיל הדימום הזה קיבלתי מחזור "אמיתי".
    מכיוון שזה ארוע שלא קרה לי בעבר פניתי לרופא הנשים שלי.
    הרופא ביצע אולטרסאונד (ביום 18 למחזור) והבחין בממצא שנראה לו דורש בירור, "ממצא אקולוצנטי" בגודל 10 מ'מ, והפנה אותי לבירור בבית חולים.
    בבית החולים ביקשו ממני לעשות אולטרסאונד שוב ביום 5 למחזור ולשוב אליהם.
    זה בוצע וחזרתי לבית החולים.
    בבית החולים עשו לי שוב אולטרסאונד מטעמם וקבעו ש:
    אנדומטריום סדיר 6 מ'מ ובפה הפנימי הד היפראקגוני + נבוטיאן ציסט, וריאנט תקין.
    הרופאה המליצה לבצע מעקב בעוד 3 חודשים.

השאלות שלי הן:
    1. התחושה שלי היא שהדימום החלש היה הריון שלא הצליח - האם אפשרי?
    2. האם אפשר לקבל הסבר נוסף על הממצאים שקבעו בבית החולים?
    3. השבוע ביצעתי אולטרסאונד פעמיים - לאחר האולרסאונד אני מסתובבת עם תחושת עצבוב מרגיזה באזור הרחם (זה אזור שלא מרגישה בו בלום בדרך כלל), ממש בפנים. התחושה נמשכת כמה ימים. האם זו תופעה נורמלית? זה די גורם לעצבנות.
    4. האם ניתן לומר משהו על אי ההצלחה להיכנס להריון עד כה לאור האמור לעיל(לא הריתי בעבר ולא עברתי גרידה)? הרופא שלי אמר שהוא לא יכול לטפל בי בהקשר זה עד שיבוצע הבירור.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרט נוסף

אילנה
    17/02/2011

הממצא הוא באזור האיסטמוס, כך על פי הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה שהשאלה פוספסה, אני הגיבו

אילנה
    19/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו