האם אני מוגנת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני מוגנת?
    ורד
    18/02/2011

שלום,
    אני וחבר שלי מעוניינים להתחיל לקיים יחסי מין לא מוגנים. קיבלתי מחזור ביום חמישי בבוקר. הייתי אצל הרופאת נשים ביום שני בבוקר (5 ימים אחרי שקיבלתי מחזור) היא נתנה לי מרשם לגלולות "פמינט", ולקחתי פעם ראשונה גלולה בחיי ביום שני בערב, כאשר אני כבר סיימתי את המחזור.
    רציתי לדעת האם זה בסדר? (הרופאת נשים אמרה שאני יכולה להתחיל לקחת אפילו שקיבלתי בשני, אבל נראה לי שהיא לא הבינה שהשאלה הייתה מתוך כוונה לקיום יחסי מין לא מוגנים)
    האם אני מוגנת, ואם כן אז ממתי?
    לאחר שקראתי באינטרנט שמותר לקחת רק מהיום הראשון של המחזור ואם לא יש סכנה שאני אכנס להיריון, האם יש טעם שאמשיך לקחת את הגלולות, או שאפסיק ואמתין למחזור הבא? ואם אני אפסיק אני אקבל שוב מחזור פתאום?
    יש לציין שאני כבר לוקחת מיום שני גלולות (כלומר כבר 5 גלולות שתיתי).
    מבקשת את עזרתכם.. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני מוגנת?

הוספת תגובה

• האם אני מוגנת? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    19/02/2011

את לא מוגנת. חייבים להתחיל נטילת גלולות מיום הראשון של המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז להפסיק לקחת גלולות עד למחזור הבא

ורד
    19/02/2011

להפסיק לקחת גלולות? או שלהמשיך לקחת גלולות ורק אחרי ההפסקה של 21 גלולות אני אהיה מוגנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו