להמשיך עם הגלולות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך עם הגלולות?
    ורד
    20/02/2011

שלום,
    אני וחבר שלי מעוניינים להתחיל לקיים יחסי מין לא מוגנים. קיבלתי מחזור ביום חמישי בבוקר. הייתי אצל הרופאת נשים ביום שני בבוקר (5 ימים אחרי שקיבלתי מחזור) היא נתנה לי מרשם לגלולות "פמינט", ולקחתי פעם ראשונה גלולה בחיי ביום שני בערב, כאשר אני כבר סיימתי את המחזור.
    רציתי לדעת האם זה בסדר? (הרופאת נשים אמרה שאני יכולה להתחיל לקחת אפילו שקיבלתי בשני, אבל נראה לי שהיא לא הבינה שהשאלה הייתה מתוך כוונה לקיום יחסי מין לא מוגנים)
    לאחר שקראתי באינטרנט שמותר לקחת רק מהיום הראשון של המחזור ואם לא יש סכנה שאני אכנס להיריון, האם יש טעם שאמשיך לקחת את הגלולות, או שאפסיק ואמתין למחזור הבא? ואם אני אפסיק אני אקבל שוב מחזור פתאום?
    יש לציין שאני כבר לוקחת מיום שני גלולות (כלומר כבר 5 גלולות שתיתי).
    הבנתי כבר שאני לא מוגנת. אך האם יש טעם להמשיך בגלולות עד להפסקה ושל השבוע ואז כשאקח גלולות אחרי ה8 ימים של ההפסקה אני אהיה מוגנת?
    או שלהספיק את הגלולות ואז לקחת שוב כשאני אקבל מחזור.
    אם אני אפסיק עכשיו גלולות אני אקבל פתאום מחזור?
    אני מבינה ששאלתי קצת הרבה שאלות, אבל אני מתביישת לפנות ולבקש עזרה.
    מבקשת את עזרתכם.. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להמשיך עם הגלולות?

הוספת תגובה

• להמשיך עם הגלולות? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

המשיכי עם הגלולות אם התחלת אחרת אם תפסיקי יהיה בלגן במחזור. אבל הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו