התקן תוך רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן תוך רחמי
    Ilanit
    20/02/2011

שלום רב,
    לפני כחודשיים רופא נשים התקין לי התקן תוך רחמי (לא הורמונלי). מיד לאחר ההתקנה סבלתי מכאבים חזקים מאוד ודימומים קשים כ-שלושה ימים עד כדי כך שכמעט ולא יכלתי לתפקד. הרופא הסביר לי שזה יכול להיות וחשוב לציין שמיד לאחר ההתקנה ביצע בדיקת אולטרא-סאונד ואמר שההתקן במקום. לאחר שלושה ימים הכאב והדימומים נעלמו בהדרגה . לאחר מחזור הבא חזרתי אליו ובמהלך בדיקת אולטראסאונד הודיע שהוא אינו רואה את ההתקן ושהוא יצא מהגוף בזמן מחזור.
    לפני כשבוע ביצעתי בדיקת CT בטן (בגלל בעיות בתפקודי כבד) ובבדיקה התגלה גוף זר באגן קדמית לרחם ואחרי ביקור אצל רופא נשים פרטי (מומחה לאולטראסאונד) התברר שזהו ההתקן "שהלך לאיבוד".
    השבוע הייתי אצל ארבעה אנשי מקצוע גם כרורגים וגם גינקולוגים ורק אחד מהם טען שעליי לעבור ניתוח דחוף. כל השאר טענו שבגלל שאני מרגישה טוב אז אין סכנה ואין צורך בניתוח.
    אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה לעשות.
    אשמח לשמוע את דעתכם,
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקן תוך רחמי

הוספת תגובה

• התקן תוך רחמי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

לדעתי את צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופי להוצאת ההתקן כי אחרת ההתקן יגרום להדבקויות באברי האגן וחבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו