הפסקת והחלפת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת והחלפת גלולות
    ליה
    23/02/2011

שלום,

התחלתי ליטול גלולות בפעם הראשונה ב-20.1, מסוג יאז. עם תחילת הוסת. בעקבות נטילת הגלולות הוסת נמשכה מעבר לשבוע, והופיעו כתמים חומים בהירים עד היום ה-16 לנטילת הגלולות. המשכתי ליטול את הגלולות עד לגלולה ה-23, ואז הפסקתי בעקבות תופעות לוואי נוספות של החמרת האקנה והנטייה שלי לחרדה.

ביקרתי אצל רופאת הנשים שלי, וקיבלתי גלולות מסוג פמינט. בשיחה איתה, עדיין נטלתי את היאז, והיא כנראה הניחה שאמשיך ליטול אותם עד תום החפיסה, ולכן הורתה לי להתחיל לקחת את הפמינט כשבוע לאחר היום הראשון למחזור.

ב-13.2 התחילו להופיע כתמים חומים כהים, מהסוג שמופיעים בד"כ לקראת תום המחזור. שהפכו לדימום ברור יותר. ואתמול, 21.2 התחלתי ליטול את הפמינט. היום, כשעיינתי בעלון המצורף הבנתי שלא פעלתי כשורה בנוגע למועד תחילת החפיסה.

האם להמשיך ליטול את הגלולות, והאם- אם בכלל- אני אהייה מוגנת מפני הריון החודש?

בתודה מראש,
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת והחלפת גלולות

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה

ליה
    25/02/2011

אני ממשיכה לקחת את הגלולות, ורוצה לדעת האם הן יגנו עלי החודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו