שאלה חשובה מאד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאד!
    סיגל
    28/02/2011

שלום!
    רציתי לשאול האם זה אפשרי לקצר את ימי המחזור בלי לקחת גלולות למניעת הריון? (כי אני רוצה להיכנס להריון...).
    המחזור שלי מאד ארוך (יש דימום במשך כעשרה ימים). אני שומרת נידה, ולכן רק לאחר 7 ימים מסיום המחזור, אני יכולה לקיים יחסי מין... הסיכוי שלי להכנס כך להריון הוא די קלוש, כי הביוץ שלי הוא בסביבות היום ה- 12....

אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאד!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאד! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/03/2011

נראה לי שאת זקוקה לטיפול הורמונלי. אין דרך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור ווסת

נילי
    03/03/2011

היי , אני התיחתנתי לפני כמה חודשים בשנית , והרבנית שלי נתנה לי מס' טיפים , שמצחיק אבל עוזרים לקיצור הווסת, להכין לימונדה עם המון לימון,שתייה מרובה וכן להכין תה ממה שנקרא "ילקוט הרועים", אני יכולה לומר שהתשתמתשתי בלימונדה עם הרבה לימון , וזה אכן עזר בקיצור. אומנם לא רופאה אך טיפ קטן ממקום לא שיגרתי אולי יעזור בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו