מחזור מוזר אחרי פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מוזר אחרי פוסטינור
    תהילה
    01/03/2011

שלום ותודה ענקית מראש,
    אני בת 19 ולוקחת גלולות יסמין כבר מספר חודשים. אני לא סובלת מתופעות לוואי כלשהן והמחזור שלי לא השתנה עקב לקיחת הגלולות.
    לפני שלושה חודשים בערך שכחתי לקחת גלולה ולכן לקחתי פוסטינור. לאחר 30 יום שוב שכחתי ולקחתי פוסטינור בשנית. בשתי הפעמים המשכתי לקחת את היסמין כרגיל.
    מאז אנחנו נזהרים יותר וכמעט בכל פעם מוסיפים קונדום לגלולות.
    הבעיה היא שמאז, שני המחזורים שקיבלתי (בזמן) לא רגילים, הדימום מופחת ודליל (מין מחזור-לצאת-ידי-חובה כזה..) בשעה שבדר"כ הדימום שלי כבד וסמיך עד כדי כך שאני יכולה להרגיש אותו (מתי מתחיל, מתי נגמר..).
    מרוב לחץ, קניתי ועשיתי בדיקת הריון עוד לפני שהמחזור המוזר הראשון הסתיים והיא יצאה שלילית. לא סמכתי על התוצאה וחודש לאחר מכן עשיתי שוב בדיקה שיצאה שלילית אבל אני חושבת שלא עשיתי אותה כמו שצריך.

השאלה שלי היא, האם יש אפשרות שכן נקלט הריון איכשהו ובגלל שהמשכתי לקחת גלולות אני מקבלת את המחזורים המוזרים? האם זוהי תופעה של הפוסטינור?

תודה רבה, ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מוזר אחרי פוסטינור

הוספת תגובה

• מחזור מוזר אחרי פוסטינור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    02/03/2011

על מנת להסדיר את כול המחזורים כולל דיון אודות אמצעי מניעה יש לפנות לרופא נשים
    הסיכוי שנלקטת להריון קיים אולם נמוך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו