מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת שומן בשפתיים של הנרתיקאני09/03/2011
שלום,
אני חושבת שיש לי נקודת שומן בשפתיים של הנרתיק.. כך אני זוכרת שהרופא נשים אמר לי לפני 10 שנים , עוד כשהיייתי בתולה. הוא טען שזה נקודת שומן ולא אמור להפריע לי בקיום יחסים או בהיריון. (אני יודעת שתמיד הייתה לי בליטה קטנה בתוך השפתיים).
בביקורי האחרון אצל רופאה בחו"ל, היא חוששת שזה אולי קונדילומה..
ברוצני לדעת אייך נראת נקודת שומן ?.. האם זה יכול להתבטא בבליטה?
אני חושבת להוריד את זה כעת, אך קצת חוששת.
האם להוריד נקודת שומן (במידה וזה נקודת שומן) זה מסוכן? האם זה יכול לסכן אותי במידה וברצוני להיכנס להיריון? האם זה יכול לגרום לרופאים לחשוד בזה כמשהו מסוכן לילד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אני10/03/2011אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ?
אני14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
אני16/03/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת שומן בשפתיים של הנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2011נקודת שומן איננה בעיתית ואיננה מסוכנת וללא שום השפעה לגבי הריון. להסיר אותה בזה בפעולה חירורגית פשוטה בהרדמה מקומית.אין צורך להוציא נקודת שומן אבל אין בעיה אם את מוציאה אותה.
אם מדובר בקונדילומה הרי שמדובר בזהום וירלי שמועבר במגע מיני וההתיחסות אז היא אחרת וחייבים לטפל בקונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת שומן
אני17/03/2011תודה,
שאלה קטנה נוספת - אייך ניתן להבדיל בין נקודת שומן לקונדילומה, זה נראה מאוד דומה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת שומן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2011רופא נשים יוכל בקלות להבדיל, קונדילומה נראית כיבלת ונקודת שומן זו צמיחת גוש שומן מתוך העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?