תחתוניות- בריא או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחתוניות- בריא או לא?
    לילי
    10/03/2011

שלום,
    רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד, האם שימוש יומיומי בתחתוניות הנו בריא יותר מללכת בתחתוני
    כותנה בלבד מבחינת פטרייה. משום מה אני נמצאת תחת הרושם כי ברגע שהולכים עם תחתוניות הן חוסמות מעבר של אויר ושומרות על לחות מיותרת באיזור שדווקא מעודדת היווצרותה של פטרייה. האם אני טועה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחתוניות- בריא או לא?

הוספת תגובה

• תחתוניות- בריא או לא? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/06/2013

בעקרון תחתוניות זה פחות בריא מאשר ללכת רק עם תחתונים אבל בבנות שסובלות מהפרשות מרובות זה הרה יותר נעים ללכת עם תחתונית. אם יש חשש מפטריות אפשר לקנות בחנויות טבע תחתוניות מכותנה נקייה שהןם ה[כי פחות מזיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחתוניות לפח!!!

רותם
    10/03/2011

היי...

שלוש שנים סבלתי מדלקות ופטריות , הרופא היה אומר" יש לך קצת דלקת ואין לך שום בעיה "( הוא עשה לי כמה פעמים בדיקת מעבדה )..... אבל אחרי תקופה קצרה עוד פעם מתחיל, תחושת שריפה, כאבי בטן תחתונה, גירוד, מלא הפרשות ......
    ניסיתי מלא דברים כמו: משחות, כדורים , פרוביוטיקה , דיאטה למרות שאני נורא רזה ...
    שום דבר מזה לא עזר ..
    עכשיו אני שנה בלי כלום ( חמסה , חמסה , :)) פשוט הפסקתי להשתמש בתחתוניות!
    באסה שאף אחד לא אמר לי לפני ושלוש שנים כל חודש סבלתי ...
    תזרקי אותם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה

הרגישה
    10/03/2011

אני ממליצה לך בחום להשתמש בתחתוניות החדשות של קוטקס או של קרפרי... יש סדרה חדשה בה התחתוניות עשויות מ- 100% כותנה. אני עברתי אליהן וכל תופעות הלוואי נעלמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי תחתוניות מבד, רב פעמיות

לימור
    12/03/2011

זה פתרון מעולה ונשים רבות שכחו מה זה גרד ופטריה אחרי שעברו אליו... הן עשויות 100% כותנה , זה כמו להיות עם תחתונים מבחינת אוורור ומגע עם חומרים ומצד שני אפשר להחליף, לא להסתובב עם תחושת רטיבות לא נעימה (הן סופגות קצת)
    קונים כמה, מכבסים אותם (לא בעיה) וזה גם חסכון כלכלי כי לא קונים יותר תחתוניות לעולם!
    חפשי rosepads בגוגל, יצרנית ישראלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחתוניות מכותנה מלאה בארץ

מדלן
    20/06/2013

בארץ ישנם תחתוניות בשם אניון אשר עשויות משמונה שכבות כאשר יש בו סרט טעון ביונים שליליים. מיועד למצבים של דלקות חיידקים ופטריות אשר משתחרר לגוף ומרפא גם מחלות קשות רבים. אנשים מדווחים על שיפור והטבה ואף העלמת בעיות כגון פיסורה,דלקות חוזרות ונישנות, ריחות, בריחת שתן, דלקות ועוד עדויות מדהימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו