מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחתוניות- בריא או לא?לילי10/03/2011
שלום,
רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד, האם שימוש יומיומי בתחתוניות הנו בריא יותר מללכת בתחתוני
כותנה בלבד מבחינת פטרייה. משום מה אני נמצאת תחת הרושם כי ברגע שהולכים עם תחתוניות הן חוסמות מעבר של אויר ושומרות על לחות מיותרת באיזור שדווקא מעודדת היווצרותה של פטרייה. האם אני טועה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחתוניות- בריא או לא? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2013בעקרון תחתוניות זה פחות בריא מאשר ללכת רק עם תחתונים אבל בבנות שסובלות מהפרשות מרובות זה הרה יותר נעים ללכת עם תחתונית. אם יש חשש מפטריות אפשר לקנות בחנויות טבע תחתוניות מכותנה נקייה שהןם ה[כי פחות מזיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתוניות לפח!!!
רותם10/03/2011היי...
שלוש שנים סבלתי מדלקות ופטריות , הרופא היה אומר" יש לך קצת דלקת ואין לך שום בעיה "( הוא עשה לי כמה פעמים בדיקת מעבדה )..... אבל אחרי תקופה קצרה עוד פעם מתחיל, תחושת שריפה, כאבי בטן תחתונה, גירוד, מלא הפרשות ......
ניסיתי מלא דברים כמו: משחות, כדורים , פרוביוטיקה , דיאטה למרות שאני נורא רזה ...
שום דבר מזה לא עזר ..
עכשיו אני שנה בלי כלום ( חמסה , חמסה , :)) פשוט הפסקתי להשתמש בתחתוניות!
באסה שאף אחד לא אמר לי לפני ושלוש שנים כל חודש סבלתי ...
תזרקי אותם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
הרגישה10/03/2011אני ממליצה לך בחום להשתמש בתחתוניות החדשות של קוטקס או של קרפרי... יש סדרה חדשה בה התחתוניות עשויות מ- 100% כותנה. אני עברתי אליהן וכל תופעות הלוואי נעלמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי תחתוניות מבד, רב פעמיות
לימור12/03/2011זה פתרון מעולה ונשים רבות שכחו מה זה גרד ופטריה אחרי שעברו אליו... הן עשויות 100% כותנה , זה כמו להיות עם תחתונים מבחינת אוורור ומגע עם חומרים ומצד שני אפשר להחליף, לא להסתובב עם תחושת רטיבות לא נעימה (הן סופגות קצת)
קונים כמה, מכבסים אותם (לא בעיה) וזה גם חסכון כלכלי כי לא קונים יותר תחתוניות לעולם!
חפשי rosepads בגוגל, יצרנית ישראלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתוניות מכותנה מלאה בארץ
מדלן20/06/2013בארץ ישנם תחתוניות בשם אניון אשר עשויות משמונה שכבות כאשר יש בו סרט טעון ביונים שליליים. מיועד למצבים של דלקות חיידקים ופטריות אשר משתחרר לגוף ומרפא גם מחלות קשות רבים. אנשים מדווחים על שיפור והטבה ואף העלמת בעיות כגון פיסורה,דלקות חוזרות ונישנות, ריחות, בריחת שתן, דלקות ועוד עדויות מדהימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?