מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    נטלי
    10/03/2011

שלום רב,
    אני בת 21 ומגיל קטן המחזור שלי לא סדיר. כל 30 עד 40 ימים מופיע לי מחזור. לאחרונה היה לי מחזור ואחרי 54 ימים שוב ואחרי 50 ימים שוב. שיבוש שלא היה לי הרבה זמן כמותו.
    המחזור של אמא שלי תמיד היה סדיר ולצערנו לפני 5 שנים חלתה בסרטן השד.

תמיד זה הטריד אותי שהמחזור שלי לא סדיר.
    בעבר הלכתי לגנקולוג והוא שלח אותי לUS ולבדיקות דם , בדיקת הUS הייתה תקינה ובבדיקת הדם נמצא טוסטסטרון קצת גבוה.

מאז לא עשיתי בדיקותי יותר, כל גנקולוג שפניתי אליו שלח אותי מיד לקנות גלולות מבלי לבדוק מה הבעיה שלי.

לאחרונה אישה אחת שבעלה רופא המליצה לאמא שלי שאני אוכל מוצרי סויה.
    ומאז אני שותה כל בוקר כוס חלב סויה. האם אני עושה בסדר?

דבר שני, אמא שלי ראתה בטלוויזיה שמי שיש לה בעיה במחזור היא בסוף תהיה עקרה. האם זה נכון?

בנוסף לאחרונה התגלה לי גוש שפירי בשד שמציק לי נורא...
    האם זה קשור לזה שהמחזור שלי לא סדיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• היי, גם לי קרה..

שני
    10/03/2011

היי לך.
    גם לי הייתה בעיה דומה ואני בת 22, זה אולי זה קטע של בעיות בסגנון הזה שקורות בגיל 20 פלוס :)
    בכל מקרה, גם לי היה מחזור מאוד לא סדיר ובעייתי, ופשוט התייעצתי עם הרופאה שלי והיא אמרה לי לנסות להתחיל לקחת גלולות ושזה יכול לעזור.
    אני ממש לא חושבת שאת חס וחלילה יכולה להיות עקרה או משהו דומה בגלל שהמחזור שלך לא סדיר, אין לך מה לדאוג, זה קורה להמון בנות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות זה לא פתרון הבעיה אלא ההפך

נטלי
    11/03/2011

להתעלם מהבעיה ולהחמיר אותה...

גלולות זה רעל איטי...

אני מעוניינת לפתור את הבעיה ולא להוסיף לי עוד צרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    11/03/2011

אנחנו לא מומחים במאכלי סויה. ישנה אפשרות שיש לך שחלות פוליציסטיות, לכן כדי שתקחי גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    12/03/2011

ייתכן שקיים קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו