גלולות מינס - פעם שנייה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מינס - פעם שנייה!
    predator
    15/03/2011

שלום אני בת 21, קיבלתי מרשם לגלולות מינס מתוך כוונה לקצר את המחזור מ-8 ימים שגלולות אחרות לא הצליחו, בהוראות שימוש שמתי לב כי לא מומלץ לנשים שמרכיבות עדשות מגע להשתמש, אולם אני אחת מהן האם עליי לדאוג או אני יכולה להתשמש? בנוסף רציתי לוודא..במינס 24 הגלולות הראשונות הן פעילות ו4 הלבנות הן לא? למה זה נועד? העדר שחכה? וכאשר מסיימים את הלנה האחרונה מיד יום לאחר מכן להתחיל חפיסא ראשונה?
    בנוסף רציתי להתחיל לקחת אומגה 3 מחברת אלספה אין לי מהמ לחשוש בעת נטילת גלולות נכון?

תודה רבה על המענה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות מינס - פעם שנייה!

הוספת תגובה

• תשובה

שני
    15/03/2011

זה הקטע המוזר עם מינס... אף פעם לא הבנתי את הקטע המתוסבך שלהם.
    אני בעקרון לוקחת פמינט ועד כמה שאני יודעת אין בעיה עם שימוש באומגה שלוש וכו'.. אבל אולי כדאי שתתייעצי עם רופא ומקסימום תחליפי גלולות למשהו שהכי מתאים לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות מינס - פעם שנייה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/03/2011

אין בעיה ספציפית עם המינס ועדשות. ה4 גלולות הלבנות הן גלולות שמכילות סוכר כדי שלא תשכחי לקחת.וממשיכים את החפיסה החדשה ברצף מיד אחרי הפסקת הלבנות
    אין בעיה להוסיף אומגה 3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו