בבקשה תענו לי דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי דחוףףףף
    סיון
    15/03/2011

30 לינואר מחזור רגיל 18 לפברואר היו לי דימומים בבית חולים אחרי בדיקה נאמר לי שיש לי רחם שרירני קיבלתי ל4 ימים כדורים להפסקת הדימום. בבדיקת שתן להריון שלילי 8 למרס בדיקת אולטראסונד וגינלי שחלה ימנית זקיקים ושמאלית זקיקים שרירן איניטראמורלי 18 מ"מ אין נוזל בדוגלס.... השאלה שלי היא כזאת הכל על פניו ניראה בסדר למה המחזור מאחר והאם יש סיכוי להריון כי קיימתי יחסים בחודש שעבר למה אני לא מקבלת מחזור והאם רחם שרירני זה דימום של מחזור בבקשה אני מבולבלת מאוד בבקשה תשובה הגיונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי דחוףףףף

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי דחוףףףף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/03/2011

אם יש חשש להריון עשי בדיקת שתן להריון חוזרת. יכול להיות שהכדורים להפסקת הדימום (לא כתבת איזה...)עשו שינוי הורמונלי כלשהו ולכן המחזור מאחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר ליאורה

סיון
    19/03/2011

הכדורים שקיבלתי הם הקספקרון ולקחתי אותם רק 3 ימים ונכון להיום 19 למרס עדיין לא קיבלתי מחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר ליאורה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/03/2011

הקסקפרון לא צריך לגרום לשנוי במחזור, פני לבדיקת רופא נשים אם התשובת ש תן להריון שלילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו