אבים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבים בזמן חדירה
    מלכה מאיר
    16/03/2011

אני בת 67, עברתי ניתוח הרמת שלפוחית בנובמבר 2010 במשך חודשיים לא קיימיתי יחסי מין בהמלצת האורולוג שניתח אותי כדי לתת למקום להיפרא. לאחר כחודשיים וחצי ניסינו לקיים יחסים והופתעתי לגלות שיש לי כאבים נוראים בחדירה שאינם מפסיקים. עברתי בדיקה אצל הגיניקולוג שלי שטען שהכל בסדר. אני משתמשת במשחפת אובסטין מזה זמן רב (עוד לפני הניתוח) שמאוד עזרה לי בעבר לליחוח הוגינה אך בעבר לא סבלתי מכאבים רק מיובש. בבדיקה של הגינוקולג הוא טען שאין יובש ושהוא ממליץ להמשיך להשתמש במישחה וזה יסתדר עם הזמן אך לא קבלתי הסבר כלשהו לגבי הסיבה ואני תמהה האם אין פתרונות יותר יעילים והאם אני יכולה לקבל הסבר כלשהו לבעיה ואולי עלי להיבדק שוב אשמח לקבל תשובה ,
    מלכה מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבים בזמן חדירה

הוספת תגובה

• אבים בזמן חדירה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/03/2011

אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקה שלך..לא כתבת איזה סוג ניתוח עברת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן חדירה

מלכה מאיר
    21/03/2011

לד"ר אברמוב, ראשית תודה על תגובתך
    לשאלתך עברתי ניתוח TVT

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו