הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    פרוטי
    18/03/2011

יש לי הפרשה מוגברת וכאבים קלים בבטן התחתונה.....אני נורא לחוצה משום שרק לפני חודשים עשיתי הפלה בחודש ה3 (נכנסתי להריון בזמן גלולות) ואילו הסימנים פשוט פרשתי אותם לא נכון.....אחרי ההפלה התחלתי לקחת גלולות בוסת הראשונה (אחרי חודש). לא פספסתי אף גלולה ובשבועים הראשונים אני ובן זוגי השתמשנו גם בקונדום....היה לי וסת תקין ואחר שהתחלתי את החפיסה השנייה של הגלולות החלו לי הכאבים....האם ישנו סיכוי כלשהו שאני בהריון....יש לי גם קצת רגישות בשדיים אך יכול ליהיות שזה פסיכוסמטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/03/2011

סבירות נמוכה אבל אם את לא רגועה עשי בדיקת שתן להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרוטי
    21/03/2011

תודה על תשובתך
    היום עשיתי ויצא לי שלילי....אבל יש לי גם גודש בחזה...האם זה תופעות לוואי של הגלולות? כי הכאבים נמשכים....החזה קצת נפוח....בדיקה שלילית אבל גם ליתר ביטחון אני הולכת לעשות בדיקות דם.
    ושאלה נוספת כמה עולה התקן תוך רחמי ומה הוא התהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרוטי
    21/03/2011

תודה על תשובתך
    היום עשיתי ויצא לי שלילי....אבל יש לי גם גודש בחזה...האם זה תופעות לוואי של הגלולות? כי הכאבים נמשכים....החזה קצת נפוח....בדיקה שלילית אבל גם ליתר ביטחון אני הולכת לעשות בדיקות דם.
    ושאלה נוספת כמה עולה התקן תוך רחמי ומה הוא התהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2011

אלו תופעות בגלל הגלולות - יכול לקחת 3 חודשים עד שהגוף יתרגל אליהם.
    בבחורות צעירות לא מומלץ התקן תוך רחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו