דימומים מהביוץ עד קבלת המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים מהביוץ עד קבלת המחזור
    שירה
    19/03/2011

שלום אני בת 26, כ4 שנים אני סובלת מדימומים מרגע הביוץ עד קבלת המחזור, הדימום מופיע גם בקיום יחסי מין, ניסיתי במהלך השנים מספר רב של גלולות כגון מרסילון, פמינט, יסמין, סרזט, אורטוציקלון, מדבקה, וכדומה ללא הצלחה, עשיתי בדיקות היסטרוסקופיה אבחנתית- תקינה, paps- תקין, קולפוסקופיה- תקינה, עדין לא נמצא פיתרון לבעיה שלי, לאחרונה נטלתי בלארה ומרגע הביוץ תוספת של פרוגינובה גם ללא הצלחה, מה עוד עליי לעשות? אודה לתשובתכם מאחר והתיאשתי מלמצוא פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים מהביוץ עד קבלת המחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/03/2011

אין ביוץ תחת גלולות. האם את מתכוונת שיש לך דימום בשבוע האחרון של הגלולות?
    נסי להפסיק גלולות ולראות אם יהיה לך דמום גם ללא גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מהביוץ עד קבלת המחזור- המשך

שירה
    22/03/2011

תודה רבה על המענה,
    הדימום מתחיל מהיום ה-12 בערך מרגע קבלת המחזור מתי שאמור להיות ביוץ ללא גלולות, את הגלולות התחלתי לקחת כטיפול על מנת להפסיק את הדימומים, הם קיימים גם ללא גלולות. הרופאים אומרים שמדובר במשהו הורמונלי אך עדין לא נמצא פתרון..
    אולי אוכל לקבל עזרה כאן

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין לא קיבלתי תשובה זה ממש דחוף!

שירה
    24/03/2011

היי בהמשך לשאלה הקודמת הדימום מופיע גם ללא גלולות, אני לקחתי גלולות לפי עצתם של הרופאים שלדעתם מדובר בבעיה הורמונלית לכן גם כשאר הפסקתי את הגלולות דממתי בעיקר ביחסי מין... אודה לעזרה בדחיפות. מה עוד עליי לנסות..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין לא קיבלתי תשובה זה ממש דחוף! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/03/2011

אם כל הברור תקין נשארה רק אפשרות של הערכה הורמונלית ונסיונות שונים לטיפול הורמונלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו