שכחתי 2 גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי 2 גלולות
    אורית
    20/03/2011

החודש שכחתי 2 גלולות האחרונה בשבוע שלפני הווסת. בשבוע של המחזור הדימום היה מאוד חלש ויום אחד הפסיק אך המשיך למחרת ממש ממש חלש. אני לוקחת גלולות כבר 10 שנים. האם יש סיבה לבצע בדיקת הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי 2 גלולות

הוספת תגובה

• מציעה לך

תמר
    21/03/2011

להעזר בשירות "מזכירונט" (זה של הגלולות שאני לוקחת-פמינט) זה בעצם שירות כזה שכל יום את תקבלי sms לפלאפון שלך עם תזכורת לבלוע גלולה ככה אין סיכוי שתשכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יש לי תשובה בשבילך

קריני
    21/03/2011

אני לפני שבועעיים שכחתי 2 גלולות ברצף
    סופר סופר נבהלתי והתקשרתי למוקד של המרפאה שלי ודיברתי עם הרופא שאמר לי שאחרי 3 שנים ברציפות שאני לוקחת את הגלולות הסיכוי להריון הוא אפסי.
    זה היה קצת מאוחר כי כשהתקשרתי אליו זה היה אחרי שכבר קניתי נורלבו הגלולה הזו לשעת חירום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי 2 גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2011

ברגע ששכחת שתי גלולות אינך מוגנת מהריון ואם קיימת יחסי מין כדאי לעשות בדיקה להריון. אם קשה לך לזכור לקחת גלולות יומיומית יש מדבקה פעם בשבוע או טבעת נרתיקית כל 3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו