שאלה ממש דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופה
    מורן-מורן
    21/03/2011

אני בשבוע השני ללקיחת הגלולות (בחפיסה הראשונה חשוב לי לציין)
    כל היום סבלתי ממיגרנה נוראית והערב שתיתי את הגלולה בשעה הקבועה אך בעקבות המיגרנה החזקה היו לי גם הקאות כחצי שעה לאחר שנטלתי את הגלולה, מה עליי לעשות??
    (חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שקיימתי יחסין מין הייתה ביום שבת.)
    בבקשה חשובה לי מאוד התשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש דחופה

הוספת תגובה

• שאלה ממש דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2011

אם לא עברו 12 שעות השלימי בגלולה נוספת, אם עברו כבר המשיכי את הגלולות כרגיל רק השתמשי בקונדומים כל שאר החודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת לגמרי

מורן-מורן
    22/03/2011

לקחתי גלולה נוספת-(לא עברו 12 שעות)-בכל אופן זה גורם לפיגור של גלולה בחפיסה....כי כביכול לקחתי על הבוקר את הגלולה של היום...ועכשיו בשעה הקבועה נטלתי שוב גלולה (את הגלולה של מחר) כשאני ממשיכה ככה תחסר לי גלולה של היום האחרון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת לגמרי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/03/2011

אין בעיה. עשי הפסקה שבוע ביום אחד מוקדם יותר והתחילי אחרי שבוע חפיסה חדשה. הכל זז לך ביום אחד מוקדם יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשאלה נוספת

מורן-מורן
    24/03/2011

ובחפיסה הבאה ,אני מוגנת ללא שום חשש???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו