פירוני דיסיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוני דיסיז
    אנונימי
    22/03/2011

שלום,
    הנני בשנות ה30 לחיי ובתקופה האחרונה חל אצלי בתוך הפין מין נוקשות בצד שמאל כמו גוש קטן וקשה,זה מלווה בכאבים מדי פעם באזור המפשעה,לאחר ביקור אצל האורלוג הוא אמר לי שכנראה זה פלק,שזה משהו שלא נפוץ הרבה,הוא נתן לי טיפול של אספירין + ויטמין E ,אך הרופא אינו היה ברור ולא הסביר לי מהי בדיוק הבעיה ,הוא אמר שאם הטיפול לא יעזור ,הוא יראה כיצד להמשיך את הטיפול הוא נתן לי את זה למשך חודשיים,אני יודע כי אספירין היא תרופה לדילול הדם ולכן אני יודע כי הדבר גורם גם לסכנות,שאלתי אם איני אקח את הטיפול הוא אמר לי שאנשים חיים עם זה ככה וזה לא פוגע בבריאות ,הבנתי שהדבר יכול לעבור לבד בין חצי שנה לשנה ,אבל הוא אמר שאם לא אקח את הטיפול הכאבים לא יעברו,האם ניתן להשאיר את הדבר כך ללא טיפול ? האם זה מסוכן ללא טיפול,מה ההשלכות ? הוא גם שאל אותי אם יש לי עקמת בעת זקפה וומה ששמתי לב אין לי,האם אתה ממליץ על הטיפול שניתן ומה השלכותיו? ממה שעוד הבנתי ממנו ולאחר שבדקתי את העניין זה נשמע לי כמו פירוני דיסיז, האם כך הדבר באמת ?

תודה רבה על העזרה , אעריך מאוד את תשובתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוני דיסיז

הוספת תגובה

• פירוני דיסיז - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2011

פנה לפורום אורולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו