פיספוס גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיספוס גלולה
    דניאלה כככ
    23/03/2011

אני לוקחת גלולות (פמינט) כבר 7 חודשים
    החודש התחלתי את החפיסה ב11 לחודש
    בשבת האחרונה 19 לחודש שכחתי לקחת את הגלולה (השעה הקבועה שלי 22.00)
    לא היתי בבית,בעיר כל היום וכשחזרתי לא לקחתי כלום ,פשוט דילגתי עליה ,השארתי אותה בעיגול של "שבת" ולקחתי ב22.00 את הגלולה של ראשון,שני,שלישי והיום יום רביעי התעוררי וקיבלתי מחמזור? או סתם הופרש לי דם ?האם זה נורמלי ? האם זה בסדר "לדלג" על גלולה ? זה תקין מה שעשיתי ועכשיו אני מדממת ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיספוס גלולה

הוספת תגובה

• אני מוסיפה ש

דניאלה כככ
    23/03/2011

לא היתי בעיר שלי כל היום ועברו מעל ל15 שעות או אפילו יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיספוס גלולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/03/2011

יכול להיות דימום חריג. המשיכי את הגלולות כהרגלן. אבל את לא מוגנת מהריון בשבועיים הקרובים ולכן הוסיפי קונדומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לבלוע

תמר
    24/03/2011

גלולה שנשכחה עד 12 שעות איחור.
    ציינת שאת לוקחת פמינט אז אני לא יודעת אם הרופא סיפר לך שיש להן שירות "מזכירונט" זה אומר שאחרי שנרשמים חינם לאתר שלהם מקבלים sms לנייד כל יום עם תזכורת לבלוע את הגלולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו