שחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    lolo
    23/03/2011

הייתי אצל רופא נשים והתגלו לי שחלות פוליציסטיות ויש לי כאבים בחלל הבטן. (לא קיבלתי מחזור מספר חודשים)
    הוא שלח אותי לבדיקת דם. ואלו התוצאות. אשמח אם תגידו לי מה זה אומר
    Prolactin 80
    FSH 6.8
    Estradiol (E2) קטן מ200
    Progesterone 2.6
    Testosterone Total2.2

** הוא נתן לי גם כדור norethisteron ולא הסביר לי מה זה ומה המשמעות
    אשמח אם תעזרו לי להבין את כל התמונה. מה זה שחלות פוליציסטיות, מה זה אומר לגבי סיכונים וכניסה להריון ומה זה הכדור הזה...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    23/03/2011

לא ניתן לפענח תשובות באינטרנט
    באשר לטיפול במידה ולא קבלת הסבר מהרופא אודו הטיפול את זכאית לביקור חוזר לצורך קבלת הסבר מלא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיכנסי

שירה
    23/03/2011

לא מבינה למה הרופא לא ענה לך.

שחלות הפוליציסטיות זו הפרעה הורמונלית שכיחה שמתאפיינת בחוסר בהורמון פרוגסטרון שגורם לאי הופעת ביוץ. בעקרון זה מצב של חוסר ביוץ למשך תקופות ארוכות, כשבאולטראסאונד מתקבלת תמונה של שחלה עם מספר רב של כיסי נוזל קטנים - שהם למעשה זקיקים המכילים ביציות שלא הגיעו לשלב של הבשלה.

יש כתבה על זה פה באתר:
    http://www.beok.co.il/Category/Article/7310/שחלות+פוליציסטיות+- בעיה להכנס להריון!

סתם שתדעי שלאחותי לא היה מחזור במשך הרבה זמן ואיבחנו אצלה שחלות פוליציסטיות. גלולות אמורות להסדיר את המחזור, אבל היא העדיפה ללכת לעשות דיקור שהחזיר לה מאוד מהר את המחזור. בכל אופן זה ממש לא נדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

lolo
    23/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו