מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטלי23/03/2011
שלום רב,
אני לא נוטלת גלולות ולא מקיימת יחסים. ביום ה -15 של המחזור הופיעו לי כתמים בגוון אפור-פחם. האם זה משהו מוכר? מה משמעות דבר? האם זה יכול להיות דם למרות שהגוון היה אפור וממש לא אדום. אם כן, אני מוטרדת בין היתר כיוון שכמה שעות לפני שהבחנתי בכתמים הללו קרה לי משהו שלא ייחסתי לו חשיבות אבל אולי הוא גרם לזה: כמה שעות לפני כן, לבשתי סוודר עבה וארוך עם כפתור גדול בחלקו התחתון. כשקמתי מהשרותים, קצה (כלומר זוית) הסוודר (עם הכפתור) התנופפו אחורנית לכיוון הנרתיק והרגשתי שהם נכנסו פנימה, כמו מין מכה לתוך הנרתיק. אין לי מושג עד לאיזה עומק ואין לי מושג מבחינה אנטומית במה זה פגע (לא כאב לאחר מכן) אך בעקבות הכתמים חשבתי אולי - אם אכן זה סוג של דימום (למרות שאני מדגישה שהגוון היה אפור) - אולי זה מהפגיעה הזו ואולי זה פגע לי בשחלות ולכן חשוב לי לוודא שלא פגעתי בשחלות או במשהו שישפיע על הפוריות. האם פגיעה כזו זה יכול להיות כתוצאה מהסיפור הזה? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/03/2011כדאי להבדק בדיקה גניקולוגית על מנת לשלול פציעה של הנרתיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
טלי23/03/2011תודה על תשובתך - אני מבינה מתשובתך שיתכן וזה דימום מהנרתיק, משמע אין חשש לפגיעה בשחלות? בפריון? שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?