דימום כבר שלוש שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום כבר שלוש שנים
    יעלי
    24/03/2011

שלום,
    שם בדוי כמובן. אני במחזור כבר מזה שלוש שנים.
    יש תקופות של שבוע עד חודש+ בהן הוא נפסק, אך הדימום הוא כל הזמן.
    הסיפור התחיל כשנטלתי במשך 5 שנים גלולות מאד מאד חזקות. הפסקתי לאחר מכן את הגלולות ועכשיו עברתי לגלולות חדשות, ועדיין - הדימום ממשיך.
    כמובן שהלכתי להמון רופאים, עשיתי בדיקת אולטראסאונד, ולאף אחד אין תשובה לתת לי... אני ממש בלחץ מכל הסיפור ואיך הוא ישפיע על האפשרות שאוכל ללדת, וכמובן שגם הלחץ מן הסתם לא תורם.
    בשורה התחתונה - אני ממש מיואשת וכבר לא יודעת מה יכולה לעשות... הלכתי לשלושה רופאים גניקולוגים שונים, שהמליצו החלפת גלולות וכו... כמו שציינתי, הבדיקות יוצאות תקינות...

דוקטור, בבקשה... מה לעשות..??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום כבר שלוש שנים

הוספת תגובה

• דימום כבר שלוש שנים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/03/2011

עשי הפסקה לחודש חודשיים בגלולות, ותרא אם יהיו דימומים חריגים גם ללא גלולות. במידה ולא, צריך להתאים לך גלולות אחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הפסקהגם

יעלי
    25/03/2011

הפסקה בגלולות כבר ניסיתי לעשות,
    הפסקתי לכמה חודשים, החלפתי גלולות, הפסקתי....
    מה עוד אוכל לעשות ד"ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי..

יעלי
    27/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו