מודאגת.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת.....
    מאי
    25/03/2011

שלום רב.
    אני בחודש השני של גלולות פליים.זאת פעם ראשונה שאני לא עושה הפסקה בין חפיסות.
    בימים האחרונים קורה לי בערך פעם ביום שכאשר אני עושה פיפי ומנגבת יש לי דימום על הנייר לפעם אחת.זה לא נוזל בצורה שמכתימה את התחתון.רציתי לדעת אם זו תופעה ידועה כאשר לא עושים הפסקה בין חפיסות? אם זה קשור אולי אפילו למצב נפשי ומתח? אולי גם לכיווץ של האיזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת.....

הוספת תגובה

• מודאגת..... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/03/2011

יכול להיות דימום קל אם ממשיכים את הגלולות ברצף. ובכלל בחודשים הראשונים ללקיחת הגלולות,אבל כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים כדי לבדוק מה מקור הדימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי זה

מאי
    25/03/2011

אני לוקחת כבר 7 חודשים את הגלולות.אני לא חושבת שזה נחשב התחלה אבל זאת הפעם הראשונה שלקחתי את הקופסא השניה ברצף ללא הפסקה.................
    אבל אם זה קורה פעם ביום אז אין פה חשש למשהו גדול ומסוכן נכון? אני אוכל להמשיך כרגיל עם הגלולות לחצי שנה הקרובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו