מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פוליציסטיותסיון26/03/2011
אני בת 27. נוטלת גבולות מזה כ-7 שנים.
בהיותי בת 20 ניגשתי לרופא והתלוננתי על מחזור לא סדיר.
על סמך בדיקות דם שעכתי נאמר לי שי לי שחלות פוליציסטיות (לא התבצעה בזמנו שום בדיקה פיזית) והפתרון המומלץ היה נטילת גלולות.
מאז ועד היום אני נוטלת גלולות גם כאמצעי מניעה - בתחילה היו אלו גלולות אסטל 35, ועם הזמן עברתי למליאן על סמך המלצה של רופא (אחר, עברתי קופ"ח). יש לציין שלאורך השנים לא היו בעיות מיוחדות, המחזור סדיר.
השאלה שלי היא האם יש מקום לבדיקות מקדימות / הכנות בטרם ארצה להיכנס להריון (טווח של שנה מהיום)? האם השחלות הפוליציסטיות אמורות להשפיע? האם עם הפסקת הגלולות בעיית המחזור הלא סדיר עלולה להופיע שוב? האם תהיה לה השלכות על הפריון? האם יש לכך טיפול והאם יש דברים שאוכל לעשות מבעוד מועד על מנת לפתור את הבעיה? האם אבחנה על סמך בדיקת הדם הינה ודאית?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיון28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011כשיש שחלות פוליציסטיות הטיפול לדכא את הציסטות זה גלולות.
כשתרצי להכנס להריון אז תפסיקי את הגלולות ותראי מה קורה. אם המחזור יחזור להיות לא סדיר יש מקום לעשות ברור הורמונלי ואולטראסאונד ואם יש הפרעת ביוץ לתת לך כדורים לביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?