כאבים בבטן תחתונה לאחר אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה לאחר אוננות
    אורית
    27/03/2011

שלום,

בעבר היו לי כאבים חדים בצד ימין של הבטן התחתונה, לכן נשלחתי לבצע אולטראסאונד ואגינלי. הגינקולוגית אמרה שהכל נראה תקין. מאז הכאבים דעכו אבל חוזרים מדי פעם ברמה חלשה יותר מאשר בעבר. נראה לי שהם מופיעים אחרי שאני משתמשת בויברטור שלי. מה זה עשוי להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בבטן תחתונה לאחר אוננות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2011

או גודש בכלי הדם באגן או התכווצויות של הרחם בזמן אורגזמה.חסר נתונים האם קורה רק אם את מגיעה לאורגזמה או בלי קשר, האם קורה גם שלא עם ויברטור, כמה זמן התופעה, מה הקשר למחזור החודשי מבחינת העיתוי ועוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות המהירה. פרטים...

אורית
    28/03/2011

אני תמיד מגיעה לאורגזמה, נדיר שלא משתמשת בויברטור, הכאבים נמשכים הרבה אחרי שאני מסיימת, בגלל זה לא קישרתי את זה לאוננות בתחילה אבל אח"כ שמתי לב שיש קשר בתזמון ובעוצמה. מאז שהופיעו הכאבים העזים שכבר אינם חלפה בערך שנה, לאחר מכן זה כבר הפך לתחושה סבילה, אי נוחות. נכון להיום אני כשבוע לאחר סיום המחזור וישנם הכאבים. אני משתמשת בויברטור גם בימי המחזור אמנם יותר בעדינות בגלל הטמפון, לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בהקשר למחזור. הכאב יותר מורגש באזור השחלות, יותר בעייתי בצד ימין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אורית
    29/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות המהירה. פרטים... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/03/2011

קשה לתת לך תשובה, נסי בלי ויברטור, אולי העוצמות החזקות של הויברטור יוצרות תגובת כאב כתוצאה מכווץ שרירים חזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו