מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן תחתונה לאחר אוננותאורית27/03/2011
שלום,
בעבר היו לי כאבים חדים בצד ימין של הבטן התחתונה, לכן נשלחתי לבצע אולטראסאונד ואגינלי. הגינקולוגית אמרה שהכל נראה תקין. מאז הכאבים דעכו אבל חוזרים מדי פעם ברמה חלשה יותר מאשר בעבר. נראה לי שהם מופיעים אחרי שאני משתמשת בויברטור שלי. מה זה עשוי להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה לאחר אוננות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/03/2011או גודש בכלי הדם באגן או התכווצויות של הרחם בזמן אורגזמה.חסר נתונים האם קורה רק אם את מגיעה לאורגזמה או בלי קשר, האם קורה גם שלא עם ויברטור, כמה זמן התופעה, מה הקשר למחזור החודשי מבחינת העיתוי ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות המהירה. פרטים...
אורית28/03/2011אני תמיד מגיעה לאורגזמה, נדיר שלא משתמשת בויברטור, הכאבים נמשכים הרבה אחרי שאני מסיימת, בגלל זה לא קישרתי את זה לאוננות בתחילה אבל אח"כ שמתי לב שיש קשר בתזמון ובעוצמה. מאז שהופיעו הכאבים העזים שכבר אינם חלפה בערך שנה, לאחר מכן זה כבר הפך לתחושה סבילה, אי נוחות. נכון להיום אני כשבוע לאחר סיום המחזור וישנם הכאבים. אני משתמשת בויברטור גם בימי המחזור אמנם יותר בעדינות בגלל הטמפון, לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בהקשר למחזור. הכאב יותר מורגש באזור השחלות, יותר בעייתי בצד ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אורית29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות המהירה. פרטים... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011קשה לתת לך תשובה, נסי בלי ויברטור, אולי העוצמות החזקות של הויברטור יוצרות תגובת כאב כתוצאה מכווץ שרירים חזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?