דימום חריג במחזור החודשי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום חריג במחזור החודשי.
    מירב
    27/03/2011

אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי:
    אני בקרוב בת 29 (אם לחמישה), מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי דימומים בלתי נסבלים במחזור החודשי. ז"א, הם כ"כ חזקים כמו שטפונות צונאמי... ואין שום אמצעי הגנה שמספיק לי.אני שמה גם טמפון וגם תחבושת וגם וגם...ועדיין הכל נוזל לי מכל הכוונים.
    לאחר הלידה האחרונה, לפני כ 10 חודשים,ועד לחודש האחרון הופתעתי מאד מכך שהדימום השתנה לי לגמרי. הוא היה ממש חלש יחסית למה שאני רגילה, ויכלתי להתמודד איתו באמצעים סבירים.שמחתי מאד על השינוי שחל באיכות החיים שלי. אך בחדש האחרון הכל חזר ובגדול:היה נראה שכמויות הדימום שלא היו במהלך השנה התפרצו במחזור הזה, ממש לא השתלטתי! ואני שואלת מה אני יכולה לעשות? זה פשוט בלתי נסבל!!!

אגב,לאחרונה חשבתי שאולי זה קשור לכך שיש לי חסר בפקטור 11 ? בד"כ , החסר הזה משמעותי לי בלידות, שאז אני מדממת בלי סוף ואני מקבלת מנות דם ופלזמה ע"מ לעצור את כמויות הדימום האדירות. באחת הלידות אף הגעתי להלם היפובולמי כתוצאה מכך.

בתודה מראש,מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום חריג במחזור החודשי.

הוספת תגובה

• דימום חריג במחזור החודשי. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/03/2011

פני לרופא הנשים שלך לקבלתטיפול בדימומים, ניתן לטפל תרופתית בהקטנת עוצמות הדמם, לא בהכרח קשור לחסר בפקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו