וסטיבוליטיס - רופא מכבי באזור ת"א?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטיבוליטיס - רופא מכבי באזור ת"א?
    וסטיבולינה
    27/03/2011

אני מחפשת ללא הצלחה רופא/ה שמקבל באזור ת"א מטעם קופ"ח מכבי, שיודע לטפל בוסטיבוליטיס.

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס - רופא מכבי באזור ת"א? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    27/03/2011

לא נוכל לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא?

וסטיבולינה
    27/03/2011

האם נגזר עלי לבקר רופא רופא במכבי ולקוות לפגיעה, כי באף פורום ברחבי הווירטואלייה הישראלית לא מכירים רופא כזה?

איך יכול להיות שמתוך 5 גניקולוגים שפגשתי בשנים האחרונות אפילו לא אחד יודע לטפל בבעייה שהיא סה"כ די נפוצה?!
    המקסימום שהצלחתי לקבל זאת הפנייה לרופאה אחת שרשימת ההמתנה אלייה ארוכה יותר מרשימת המתנה לבראנץ' עם ראש הממשלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם מחפשת

רוני
    21/03/2012

אני גם מחפשת רופא מומחה לוסטיבוליטיס דרך קופ"ח מכבי. מצאת משהו? יש לך המלצות?

תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו