איחור במחזור ומחזור לא סדיר -כניראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור ומחזור לא סדיר -כניראה
    מישהי
    28/03/2011

מחזור אחרון 20.2 מחזור לפני 18.1
    מחזורים עדיין בגדר סימן שאלה אם מסודרים או לא (לפי החישוב האחרון כל 33 יום אבל שוב - לא בטוחה כי בדקתי רק פעם אחת)
    היום עדיין לא קיבלתי מחזור. עשיתי הבוקר בדיקת הריון - יצא שלילי
    אבל הביוץ (לפי החישוב) יכול היה להיות בין ה 6.3 - 11.3
    יש טעם לעשות עוד בדיקה...? האם יכול עדיין להיות שאני כן בהריון?? עד מתי הגיוני לחכות בציפייה שעוד יש סיכוי שאני בהריון? מתי לדבר עם רופא אם המחזור לא יגיע?

המשך "ארועים" - עשיתי הבוקר(28.3.11) שוב בדיקת הריון ביתית, יצא שלילי... אני לא בהריון ומסתמן מזה שהמחזור שלי למרות הכל לא ממש מסודר בזמנים שלו..
    מה לעשות...? היום עברו 36 ימים מיום המחזור הראשון של המחזור האחרון שהיה לי. האם עדיין נורמלי? האם צריכה ללכת לראות רופא? כמה לדאוג וכמה לא...? אנחנו כבר ממש רוצים לנסות להיכנס להריון למרות שהתחלנו לנסות רק לפני חודש.... עדיין....
    אשמח לתשובות בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור במחזור ומחזור לא סדיר -כניראה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    28/03/2011

הסיכוי להרות בכול מחודש ללא כול בעייה של פוריות הינו סביב 20%, כך שעדיין מוקדם לבצע בירורים אחרי חודש אחד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בנוגע לזמנים

מישהי
    28/03/2011

בין מחזור למחזור? היום זה כבר 36 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו