מחזור וזריקה נגד ההריון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור וזריקה נגד ההריון..
    צילה
    01/04/2011

אני 10 חודשים אחרי לידה .
    אחרי הלידה לקחתי גלולות ואח"כ שמעתי על זריקה נגד הריון.
    אחרי התייעצות עם הרופאת נשים שלי שליוותה אותי כל ההריון לקחתי זריקה נגד הריון.
    הזריקה עשתה לי כאבים רבים בזמן שכיביכול הייתי אמורה לקבל מחזור והחלטתי שאני חוזרת לגלולות.
    את הזריקה לקחתי ב17 בינואר וב17 לחודש הזה חשבתי שעברו 3 חודשים .
    באתי לרופאה שלי ואחרי שהיא בדקה היא וידעהשעברו 3 חודשים,עשתה אולטרסטונד ואמרה שאני אמורה לקבל מחזור ונתנה לי כדורים מזרזי מחזור .
    היא נתנה לי 5 כדורים ,לקחתי רק שלושה וביום השלישי נלחצתי שעדיין אני לא מקבלת מחזור עשיתי בדיקות דרך קופת החולים וגילתי שעשיתי את הזריקה ,לא לפני 3 חודשים אלא עשיתי את הזריקה רק לפני חודשיים.
    העניין הוא שבגלל שלקחתי את הכדורים מזרזי מחזור קיבלתי מחזור היום ואיני יודעת מה לעשות.

אני כרגע במחזור ,אני עדיין בטווח החודשים שהזריקה מכסה אותי אבל אין לי מושג אם אני צריכה לקחת גלולות בסיום המחזור או שהזריקה עדיין מכסה אותי החודש למרות שאני כרגע במחזור.

מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור וזריקה נגד ההריון..

הוספת תגובה

• מחזור וזריקה נגד ההריון.. - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    02/04/2011

מה עושים? חוזרים לרופא המטפל. אנו לא טפלים בהתכתכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו