תענו לי דחוף בבקשה ממכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי דחוף בבקשה ממכם
    חסוי
    07/04/2011

אני והחבר שלי קיימנו סקס יבש הוא גמר לי על התחתון ולאחר מכן החדיר ליאצבעות עם השפיך שלו.מזה4 ימים יש לי הפרשות בצבע לבן שקוף אני לא יודעת ממה זה ואני מדואגת ממה זה יכול להיות?!?אני בהריון??תענו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענו לי דחוף בבקשה ממכם

הוספת תגובה

• תענו לי דחוף בבקשה ממכם - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/04/2011

ייתכן. תפני לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה לעשות בדיקה לפני איחור?

חסוי
    08/04/2011

אני ממש בלחץ איך אני יכולה לעשות בדיקת דם לפני האיחור?או ביתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חסוי אני דורית

ג,ניפר
    09/04/2011

הייי מאמי אני דורית אני רואה שלא ענו לך על השאלה שלך האחרונה אז אני יוכל לענות לך אמא שלי דרך אגב רופאת נשים מומחית ומילדת אז תישמכי עלי כי אני מבינה בזה די הרבה קודם כל את יכולה ללכת לרופא המשפחה שלך בעניים עצומות אפילו אין לך מה לידאוג הכל ישאר חסוי בינכם על פי חוק אסור לו בתכלית האיסור לימסור מידע למישהו עלייך או להגיד שבכלל עשית את הבדיקה הזאת יקירה שלי ושם הוא נותן לך הפנייה לבדיקת הריון אצל האחות ואת מבצעת אותה תוך 3 עד 4 ימים את כבר יכולה להגיע שוב לרופא ולקבל תשובה חיובית או שלילית ועוד אופצייה זה ללכת לבית מרקחת לא משנה איזה ולבקש מקלון זהב זה בדיקת הריון את צריכה להישתמש בה בבוקר ישר שאת מיתעוררת את השתן הראשון של הבוקר את מרוקנת לתוך כוסית לפחות רבע כוס ופותחת את המקלון מסירה את הפקק של המקלון טובלת את הפייה של המקלון בתוך הכוסית של השתן ל5עד 8 שניות וסוגרת שוב את הפקק ומשאירה את המקלון על מקום שטוח תשכיבי אותו כאילו ותחכי 5 עד 10 דקות שתיראי קו אדום אחד זה שלילי ואת לא בהריון שתיראי 2 קוים אדומים או פחות אדומים לא ממש משנה אז את כן בהרין אבל חשוב לציין זה לא ב100 אחוז הבדיקה הזאת היא 90 אחוז אבל כדאי שתהיי בטוחה אני ממליצה לך לבדיקת דם שיהיה בהצלחה דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו